42
Reseptiä
Poista rajaukset
- Sivu 1/2
- Seuraava sivu
reseptit
Mustikka Foccacia
Mustikat tuovat leipään juuri sopivan makeuden ja pehmeyden.
reseptit
Chiabatta
Ciabatta on italialainen litteä ja soikea leipä. Sen nimi tarkoittaa alkujaan tohvelia ja kuvaa leivän muotoa. Leivo herkullinen Chiabatta reseptillämme, sen salaisuus löytyy ju...
reseptit
Panini leipä
Panini on Italialainen grillattu voileipä. Herkullisen Paninin salaisuus on sen pitkässä kohotusprosessissa ja hitaassa paistossa.
reseptit
Rustiikkinen Karpaloleipä
Karpaloleipä on rustiikkinen herkutteluleipä, joka leivotaan juureen ja paistetaan rapeaksi.
reseptit
Focaccia
Focaccia on italialainen leipä, joka maistuu rosmariinille, laadukkaalle suolalle ja oliiviöljylle.
reseptit
Cashew-Karpalo Focaccia
Focaccia on ”tasainen” uunissa paistettu italialainen leipä. Yleensä maustettu oliiviöljyllä, suolalla ja yrteillä, mutta sitä voidaan varioida monella tapaa. Täydellinen tapa t...
reseptit
San Francisco style sourdough bread
San Francisicon uniikki hapanjuuri kulttuurilla on erittäin rikas historia, joka vahvistui vuonna 1848 Kalifornian kultakuumeen aikana. Tämä San fransisco hapanleipäresepti on t...
reseptit
Pretzel
Pretzelrinkelin resepti on alkujaan saksalainen, mutta siitä on monenlaisia versioita. Nämä Pretzelit leivotaan juureen ja paistetaan uunissa tummanruskeaksi.
reseptit
Pretzel sämpylät
Nämä Pretzel sämpylät ovat pehmeitä ja huokoisia sisältä. Ohut ruskea kuori koristellaan merisuolalla.
reseptit
Juuren leivottu Pizzapohja
Pohjan maun salaisuus on juuri ja hidas kohotus. Pitkä kohotus antaa pohjalle mahtavan aromin ja kuohkeuden. Kuuma uuni viimeistelee pizzan rapeaksi.
reseptit
Juurella ryhditetty Croisant
Croissantit eli voisarvet, nuo Ranskan herkullisen hyvät lahjat maailmalle.
reseptit
Idätetty ruis Bagal
Bagelit ovat siis monimuotoisia tarjottavia, joten niitä kannattaa ehdottomasti kokeilla! Tässä ohjeessa laitetaan sekaan idätettyjä ruisjyviä, ne tuovat makua ja rakennetta bag...
reseptit
Kolmen viljan patonki
Uunituoretta patonkia. Näihin patonkeihin käytetään ruista, vehnää sekä spelttiä. Kuori on täydellisen rapea ja patonki todellakin tarvitsee päällensä vain sipaisun voita.
reseptit
Omena viikuna leipä
Herkullinen artesaanityyliin leivottu hedelmäinen leipä, jossa viikunaa, omenaa sekä aprikoosia.
reseptit
Viljainen ruisleipä
Leivo tämä idätetyillä ruisjyvillä ja vehnällä pehmeäksi leivottu täysjyväinen ruisleipä, jonka mehevyys leipään kehittyy ruisjuuresta.
reseptit
Suloinen Jyväleipä
Laadukkaista raaka-aineista tehty täysjyväleipä on terveellistä ja herkullista. Tämä on vaalea, ilmava, hieman makeahko juurileipä rapealla kuorella on varmasti menestys.
reseptit
Rustiikkiset pehmeät sämpylät
Nämä mehevät sämpylät nostavat veden kielelle. Rustiikkisen tyylin tuo jyvät sekä rouhitut siemenet ja makujuuri. Taikinaan uppoavat hyvin myös muut hiutaleet, rouheet ja siemen...
reseptit
Polaine Maalaisleipä
Lionel Poilâne oli Ranskalainen leipuri, jonka sitoutuminen laadukkaan leivän valmistamiseen sai hänet maailmanlaajuisesti tunnetuksi. Hänen innoittamana syntyi tämä rustiikkine...
reseptit
Maalaisleipä "A´la idätetty ruis"
Maalaisleipämme, sisältää 35% idätettyä ruista, tehden leivästä runsaskuituisen ja ravinnerikkaan. Idätetyn rukiin ansiosta leivän terveellisyys ja maku ovat entistä parempia.
reseptit
Borodinsky leipä
Legendan mukaan tämä juhlallinen tumma rukiinen leipä leivottiin ennen Borodinon taistelua rohkeuden antamiseksi Venäjän joukkoille edessä olevista taisteluista.
reseptit
Maltainen maalaisleipä
Mallastettu maalaisleipä perustuu perinteiseen vehnäleipään, jonka maun viimeistelee mallastettu juuri. Vaaleanruskean leivän sisällä on avoin rakenne ja sopivan hapan maku.
reseptit
Juuren leivottu Briossi
Tämän herkullisen reseptin Briossi on kuohkean pehmeä, jonka voit leipoa pullan tai leivän muotoon.
reseptit
Monivilja Chiabatta
Ciabatta on leipää parhaimmillaan. Tämän monivijaisen herkun, paahdettu pähkinäinen kuori kätkee sisäänsä ilmavan kevyttä vaaleaa vehnäleipää.
reseptit
Tanskalainen Smörrebröd
Tanskalaiset voileivät ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa. Aito smörrebröd koostuu ohuesta ruisleipäviipaleesta ja suunnattomasta määrästä päällysteitä.