Reseptit / Omena-viikuna-leipa

Valmistusaineet

  • 1000 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 560 g Vettä (10-12°C)
  • 15 g Suolaa
  • 100g Kuivattua omenaa
  • 80 g Kuivattuja aprikooseja
  • 80g Kuivattuja viikunoita
  • 40 g O-Origin
  • 400g Soft 5 Grains

Valmistusohje

  1. Sekoitus 6 min hitaalla, 8 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 25-27 °C.
  3. Esikohotus 30 min.
  4. Jakaminen 480 g.
  5. Välikohotus 10 min.
  6. Muotoile varovasti käännellen muotoon. Nostele uunipellille. Leivän ei tarvitse olla säännöllisen muotoinen.
  7. Kohotus +/- 60 min 28 °C, 80 %.
  8. Viillä koristelu ja jauhota hieman ennen paistoa.
  9. Paistolämpötila 250°C ensimmäiset 15 min. Laske lämpötilaa 200°C.
  10. Paistoaika 35 minuuttia.

Reseptin tuotteet

TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! O-Tentic Origin 1 Kg
(arvioitu saapumisaika vko 46) O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rak...
Soft 5 grains 5 Kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Valitussa ju...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Soft grains sprouted rye 12 kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Valitussa ju...
Soft grains golden 6 Cl 5 Kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty maultaan juuri niille sopivaan hapanjuureen. Val...
Tutto Pugliese 10 kg
Tutto Pugliese on 100 % jauhoseos rustiikkisen ja huokoisen juurileivän valmistukseen. Lisäämällä vain vesi! Tutto Pugliese sis...