Reseptit / Maalaisleipa-a-la-idatetty-ruis

Valmistusaineet

  • 1000 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 580 g vettä (10-12°C)
  • 40 g Q-tentic Origin
  • 20 Suolaa
  • 350 g Idätetty ruis
  • 15 g Sapore Traviata

Valmistusohje

  1. Sekoitus 6 min hitaalla, 4 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 26 °C.
  3. Esikohotus 20 min.
  4. Jakaminen 600 g.
  5. Välikohotus 15 min.
  6. Muotoile varovasti käännellen muotoon. Nostele uunipellille. Leivän ei tarvitse olla säännöllisen muotoinen.
  7. Kohotus 12 tuntia 5°C tai 60 min, 32 °C, 80 %.
  8. Viillä haluamasi koristelu ja jauhotus ennen paistoa.
  9. Paistolämpötila 230°C.
  10. Paistoaika 35 minuttia.

Reseptin tuotteet

Sapore Traviata 25 Kg
Traviata makujuuri on perinteinen Ranskalainen ruisjuuri. Juuren valmistamisessa rypäleet on liotettu veteen ja sitten sekoitet...
O-Tentic Origin 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Soft grains sprouted rye 12 kg
Soft grains perhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Tämä yhdistää täy...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Kerneleipämix 25 kg
Kernemix on täydellinen leipäseos, jossa ruista, auringonkukansiemeniä, pellavansiemeniä ja hapanraskia. Kernemixillä voit help...
Soft 5 grains 5 Kg
Soft grains perhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Tämä yhdistää täy...
Softr Tafta B:15440 20 kg
Tuoreleivontaan suunniteltu jauhemainen entsyymi paranne sekä ruoka- ja kahvileiville. Entsyymit vaikuttavat taikinassa rakente...