Reseptit / Maalaisleipa-a-la-idatetty-ruis

Valmistusaineet

  • 1000 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 580 g vettä (10-12°C)
  • 40 g Q-tentic Origin
  • 20 Suolaa
  • 350 g Soft grains sprouted rye
  • 15 g Sapore Traviata

Valmistusohje

  1. Sekoitus 6 min hitaalla, 4 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 26 °C.
  3. Esikohotus 20 min.
  4. Jakaminen 600 g.
  5. Välikohotus 15 min.
  6. Muotoile varovasti käännellen muotoon. Nostele uunipellille. Leivän ei tarvitse olla säännöllisen muotoinen.
  7. Kohotus 12 tuntia 5°C tai 60 min, 32 °C, 80 %.
  8. Viillä haluamasi koristelu ja jauhotus ennen paistoa.
  9. Paistolämpötila 230°C.
  10. Paistoaika 35 minuttia.

Reseptin tuotteet

Sapore Traviata 25 Kg (tilaustuote)
Tilaustuote: toimitusaika n. 5 vko Traviata on perinteinen Ranskalainen ruisjuuri. Juuren valmistamisessa rypäleet on liotettu ...
O-Tentic Origin 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Soft grains sprouted rye 12 kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Valitussa ju...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Soft 5 grains 5 Kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan juureen. Valitussa juuress...