Reseptit / Tanskalainen-smorrebrod

Valmistusaineet

  • 400 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 600 g Ruisjauhoja
  • 400-500 g Vettä (10-12°C)
  • 40 g Hiivaa
  • 13 g Suolaa
  • 500 g Soft 5 grain
  • 70 g Sapore Traviata
  • 20 g S-kimo short

Valmistusohje

  1. Sekoitus 10 min hitaalla. Lepo 20 min. 10 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 28-30 °C.
  3. Esikohotus 20 minuuttia.
  4. Jakaminen n. 1000 g.
  5. Jaa suoraan vuokiin.
  6. Kohotus 45-60 min, 28 °C, 80 %.
  7. Paistolämpötila 260°C 10min -> laske 200 °C.
  8. Paistoaika 60-80 minuttia.

Reseptin tuotteet

Sapore Traviata 25 Kg
Traviata on perinteinen Ranskalainen ruisjuuri. Juuren valmistamisessa rypäleet on liotettu veteen ja sitten sekoitettu jauhoih...
TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Soft 5 grains 5 Kg
 ARVIOITU SAATAVUUSAIKA Vko 27 Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopi...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...

Saatat olla kiinnostunut näistä

S-Kimo 500 short 25 kg
Monikäyttöinen parenne takaa jatkuvan laadun ruoka- ja kahvileiville. Soveltuu alhaisillekin taikinan lämpötiloille. Suoraleivo...
Kerneleipämix 25 kg
Kernemix on täydellinen leipäseos, jossa ruista, auringonkukansiemeniä, pellavansiemeniä ja hapanraskia. Kernemixillä voit help...