Reseptit / Tanskalainen-smorrebrod

Valmistusaineet

  • 400 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 600 g Ruisjauhoja
  • 400-500 g Vettä (10-12°C)
  • 40 g Hiivaa
  • 13 g Suolaa
  • 500 g Soft 5 grain
  • 70 g Sapore Traviata
  • 20 g S-kimo short

Valmistusohje

  1. Sekoitus 10 min hitaalla. Lepo 20 min. 10 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 28-30 °C.
  3. Esikohotus 20 minuuttia.
  4. Jakaminen n. 1000 g.
  5. Jaa suoraan vuokiin.
  6. Kohotus 45-60 min, 28 °C, 80 %.
  7. Paistolämpötila 260°C 10min -> laske 200 °C.
  8. Paistoaika 60-80 minuttia.

Reseptin tuotteet

Sapore Traviata 25 Kg
Traviata on perinteinen Ranskalainen ruisjuuri. Juuren valmistamisessa rypäleet on liotettu veteen ja sitten sekoitettu jauhoih...
Soft 5 grains 5 Kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Valitussa ju...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...

Saatat olla kiinnostunut näistä

S-Kimo 500 short 25 kg
Pakasteleivontaan suunniteltu jauhemainen entsyymi paranne sekä ruoka- ja kahvileiville pakkasvarastoinnin ollessa viikosta kol...
Sapore Salome 10 kg Bib
Sapore Salome perustuu perinteiseen ruisjuureen. Tämä erityinen juuri, lisää makeita makuvivahteita ja poistaa katkeruutta täys...
Kerneleipämix 25 kg
Kernemix on täydellinen leipäseos, jossa ruista, auringonkukansiemeniä, pellavansiemeniä ja hapanraskia. Kernemixillä voit help...