Reseptit / Kolmen-viljan-patonki

Valmistusaineet

  • 500 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 300 g Spelttijauhoja
  • 200 g Täysjyväjauhoja
  • 600 g Vettä (10-12°C)
  • 50 g O-tentic durumia
  • 20 g Suolaa
  • 350 g Soft grains sprouted rye

Valmistusohje

  1. Sekoitus 7 min hitaalla, 5 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 25-26 °C.
  3. Esikohotus 30 min.
  4. Jakaminen 500 g.
  5. välikohotus 20 min.
  6. Jaa taikina. Muotoile käännellen ja rullaten patongin muotoon. Nostele uuni tai patonkipellille. Leivän ei tarvitse olla säännöllisen muotoinen.
  7. Kohotus 45-60 min, 28 °C, 80 %.
  8. Viillä haluamasi koristelu ennen paistoa.
  9. Paistolämpötila 240°C 10min -> laske 220 °C.
  10. Paisto aika 35-40 minuuttia.

Reseptin tuotteet

O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Soft grains sprouted rye 12 kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Valitussa ju...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...

Saatat olla kiinnostunut näistä

O-Tentic Origin 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Soft 5 grains 5 Kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan juureen. Valitussa juuress...
Sapore Medea 25 Kg
Medea juuri on saanut alkunsa San Francisicon uniikista hapanjuuri kulttuurista. Juurella on erittäin rikas historia San Franci...