Reseptit / Borodinsky-leipa

Valmistusaineet

  • 700 g 21492 Manitoba vehnäjauhoja
  • 300 g Ruisjauhoja
  • 680 g vettä (10-12°C)
  • 40 g 21130 O-tentic Origin
  • 20 g Pikakahvi
  • 20 g Kaaojauhe 100%
  • 15 g Suolaa
  • 3 g Korianterin siemeniä
  • 50 g 21137 Sapore Traviata

Valmistusohje

  1. Sekoitus 4 min hitaalla, 4 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 26-27 °C.
  3. Esikohotus 30 min.
  4. Jakaminen 550 g.
  5. Välikohotus 10 min.
  6. Muotoile varovasti käännellen muotoon. Nostele uunipellille. Leivän ei tarvitse olla säännöllisen muotoinen.
  7. Kohotus 50-60 min, 32 °C, 80 %.
  8. Viillä haluamasi koristelu ja jauhotus. Anna kuivua 5 minuuttia ennen paistoa.
  9. Paistolämpötila 220°C 10min -> laske 200 °C.
  10. Paistoaika 40 minuttia.

Reseptin tuotteet

O-Tentic Origin 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...
Sapore Traviata 25 Kg (tilaustuote)
Tilaustuote: toimitusaika n. 5 vko Traviata on perinteinen Ranskalainen ruisjuuri. Juuren valmistamisessa rypäleet on liotettu ...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Soft grains sprouted rye 12 kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Valitussa ju...