Reseptit / Borodinsky-leipa

Valmistusaineet

  • 700 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 300 g Ruisjauhoja
  • 680 g vettä (10-12°C)
  • 40 g Q-tentic Origin
  • 20 g Pikakahvi
  • 20 g Kaaojauhe 100%
  • 15 g Suolaa
  • 3 g Korianterin siemeniä
  • 50 g Sapore Salomea
  • 15 g S-Kimos shortia

Valmistusohje

  1. Sekoitus 4 min hitaalla, 4 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 26-27 °C.
  3. Esikohotus 30 min.
  4. Jakaminen 550 g.
  5. Välikohotus 10 min.
  6. Muotoile varovasti käännellen muotoon. Nostele uunipellille. Leivän ei tarvitse olla säännöllisen muotoinen.
  7. Kohotus 50-60 min, 32 °C, 80 %.
  8. Viillä haluamasi koristelu ja jauhotus. Anna kuivua 5 minuuttia ennen paistoa.
  9. Paistolämpötila 220°C 10min -> laske 200 °C.
  10. Paistoaika 40 minuttia.

Reseptin tuotteet

Sapore Salome 10 kg Bib
Sapore Salome on nestmäinen ruisjuuri. Salomen makuprofiilissa yhdistyvät makeahko mallas, paahteisuus ja perinteisen juuren ha...
O-Tentic Origin 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...

Saatat olla kiinnostunut näistä

S-Kimo 500 short 25 kg
Pakasteleivontaan suunniteltu jauhemainen entsyymi paranne sekä ruoka- ja kahvileiville pakkasvarastoinnin ollessa viikosta kol...
Kerneleipämix 25 kg
Kernemix on täydellinen leipäseos, jossa ruista, auringonkukansiemeniä, pellavansiemeniä ja hapanraskia. Kernemixillä voit help...
Soft grains sprouted rye 12 kg
Soft grains perhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Tämä yhdistää täy...