Reseptit / Rustiikkinen-karpaloleipa

Valmistusaineet

  • 750 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 400 g Kykojyväjauhoja
  • 700 g Vettä (10-12°C)
  • 40 g O-tentic Durum
  • 18 g Suolaa
  • 20 g Hunajaa
  • 150 g Soft grain Golden six
  • 20 g Sapore Medea
  • 100 g Kuivattuja karpaloita

Valmistusohje

  1. Sekoitus 5 min hitaalla, 5 min nopealla. Lisää karpalo ja Soft grain kakkos nopeuteen.
  2. Taikinan Lämpötila 25-26 °C.
  3. Esikohotus 60 min.
  4. Jakaminen 700 g.
  5. Välikohotus 30 min.
  6. Muotoile varovasti käännellen muotoon. Nostele uunipellille. Leivän ei tarvitse olla säännöllisen muotoinen.
  7. Kohotus +/- 30 min 34 °C, 80 %.
  8. Jauhota ruisjauhoilla pinta ennen paistoa.
  9. Paistolämpötila 230°C ensimmäiset 15 min. Laske lämpötilaa 200°C.
  10. Paistoaika 35 minuttia.

Reseptin tuotteet

O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Sapore Medea 25 Kg
Medea makujuuri on saanut alkunsa San Francisicon uniikista hapanjuuri kulttuurista. Juurella on erittäin rikas historia San Fr...
Soft grains golden 6 Cl 5 Kg
Soft grains perhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Tämä yhdistää täy...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Sapore Traviata 25 Kg
Traviata makujuuri on perinteinen Ranskalainen ruisjuuri. Juuren valmistamisessa rypäleet on liotettu veteen ja sitten sekoitet...
Sapore Madre 15 kg
Sapore Madre "äiti" makujuuri pohjatuu italialaiseen juureen, joka on saatu Pohjois-Italiasta kotoisin olevalta äidiltä, ​​joka...
Sapore Salome 10 kg Bib
Sapore Salome on nestmäinen ruisjuuri. Salomen makuprofiilissa yhdistyvät makeahko mallas, paahteisuus ja perinteisen juuren ha...