Reseptit / Rustiikkinen-karpaloleipa

Valmistusaineet

  • 750 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 400 g Kykojyväjauhoja
  • 700 g Vettä (10-12°C)
  • 40 g O-tentic Durum
  • 18 g Suolaa
  • 20 g Hunajaa
  • 150 g Soft grain Golden six
  • 20 g Sapore Medea
  • 100 g Kuivattuja karpaloita

Valmistusohje

  1. Sekoitus 5 min hitaalla, 5 min nopealla. Lisää karpalo ja Soft grain kakkos nopeuteen.
  2. Taikinan Lämpötila 25-26 °C.
  3. Esikohotus 60 min.
  4. Jakaminen 700 g.
  5. Välikohotus 30 min.
  6. Muotoile varovasti käännellen muotoon. Nostele uunipellille. Leivän ei tarvitse olla säännöllisen muotoinen.
  7. Kohotus +/- 30 min 34 °C, 80 %.
  8. Jauhota ruisjauhoilla pinta ennen paistoa.
  9. Paistolämpötila 230°C ensimmäiset 15 min. Laske lämpötilaa 200°C.
  10. Paistoaika 35 minuttia.

Reseptin tuotteet

TILAPÄISESTI LOPPU! O-Tentic Durum 1 Kg
ARVIOITU SAATAVUUSAIKA VKO 42 O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rake...
Sapore Medea 25 Kg
Medea juuri on saanut alkunsa San Franciscon uniikista hapanjuuri kulttuurista. Juurella on erittäin rikas historia San Francis...
Soft grains golden 6 Cl 5 Kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty maultaan juuri niille sopivaan hapanjuureen. Val...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Sapore Madre 15 kg
Sapore Madre "äiti" juuri pohjautuu italialaiseen juureen, joka on saatu Pohjois-Italiasta kotoisin olevalta äidiltä, joka on l...