Reseptit / Rustiikkiset-pehmeat-sampylat

Valmistusaineet

  • 800 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 200 g Kokoviljajauhoja
  • 560 g Vettä (10-12°C)
  • 12 g Suolaa
  • 200 g Soft 5 grains
  • 20 g Sapore Medea
  • 40 g O-tentic durum tai 30 g Hiivaa

Valmistusohje

  1. Sekoitus 2 min hitaalla, 4 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 26-27 °C.
  3. Esikohotus 5 min.
  4. Jakaminen 110 g.
  5. Leivo taikina tangoiksi ja ota siitä palasia uunipellille joko sellaisenaan tai pyöritellen. Sämpylän ei tarvitse olla säännöllisen muotoinen.
  6. Kohotus +/- 70 min 25-26 °C, 80 %.
  7. Koristele siemenillä tai jauhoilla halutessasi.
  8. Paistolämpötila 220°C.
  9. Paistoaika 15-18 minuttia.

Reseptin tuotteet

Sapore Medea 25 Kg
Medea juuri on saanut alkunsa San Francisicon uniikista hapanjuuri kulttuurista. Juurella on erittäin rikas historia San Franci...
Soft 5 grains 5 Kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Valitussa ju...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...

Saatat olla kiinnostunut näistä

O-Tentic Origin 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Sapore Traviata 25 Kg
Traviata on perinteinen Ranskalainen ruisjuuri. Juuren valmistamisessa rypäleet on liotettu veteen ja sitten sekoitettu jauhoih...
Soft grains sprouted rye 12 kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Valitussa ju...