Reseptit / Monivilja-chiabatta

Valmistusaineet

  • 1000 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 750 g Vettä (10-12°C)
  • 40 g O-tentic durumia
  • 18 g Suolaa
  • 450 g Soft 5 grain

Valmistusohje

  1. Sekoitus 10 min hitaalla, 8 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 24-26 °C.
  3. Esikohotus 3 tuntia oliiviöljyllä sivelletyssä kulhossa.
  4. Jakaminen n. 400 g.
  5. Jaa taikina 5 osaan. Nostele taikinapalat uunipellille leivinpaperin päälle siten, että nostaessasi venytät leivän ilmassa pitkän malliseksi ja lasket leivinpaperille. Leivän ei tarvitse olla säännöllisen muotoinen.
  6. Kohotus 30 min, 28 °C, 80 %.
  7. Viillä haluamasi koristelu ennen paistoa.
  8. Paistolämpötila 240°C 10min -> laske 220 °C.
  9. Paistoaika 30-35 minuttia.

Reseptin tuotteet

Soft 5 grains 5 Kg
Soft grains perhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Tämä yhdistää täy...
O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Tutto Pugliese 10 kg
Tutto Pugliese on 100 % jauhoseos rustiikkisen ja huokoisen juurileivän valmistukseen. Lisäämällä vain vesi! Tutto Pugliese sis...
Softr Tafta B:15440 20 kg
Tuoreleivontaan suunniteltu jauhemainen entsyymi paranne sekä ruoka- ja kahvileiville. Entsyymit vaikuttavat taikinassa rakente...
Sapore Rigoletto 25 Kg
Rigoletto vehnäjuuri on saanut nimensä Italialaisen romanttisen oopperan mukaan. Tässä pääosassa on paahdetun leivän maku sekä ...