Reseptit / Juurella-ryhditetty-croisant

Valmistusaineet

  • 1000 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 480 g Vettä (10-12°C)
  • 30 g Hiiva
  • 50 g Sokeria
  • 30 g Voita laktoositon
  • 30 g Maitojauhe laktoositon
  • 10 g S-kimo 500
  • 300 g Margariini
  • 15 g Sapore madre

Valmistusohje

  1. Sekoitus 3 min hitaalla, 3 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 27 °C.
  3. Esikohotus 30 minuuttia -18°C.
  4. Laminointi 2 x 3 ja anna levätä sitten 20 minuuttia 5 ° C: ssa.
  5. Toinen laminointi 1 x 3 ja laminoi 3,4 mm: iin asti.
  6. Aseta taikinalevy pöydälle, leikkaa taikinasta kolmiot, joiden pituus on 22 cm ja leveys 11 cm.
  7. Kohotus 120 min, 28-30°C, 80 %.
  8. Voitele kanamunalla.
  9. Paistolämpötila 180 °C.
  10. Paistoaika 30 minuttia

Reseptin tuotteet

Sapore Madre 15 kg
Sapore Madre "äiti" juuri pohjatuu italialaiseen juureen, joka on saatu Pohjois-Italiasta kotoisin olevalta äidiltä, ​​joka on ...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...
S-Kimo 500 short 25 kg
Pakasteleivontaan suunniteltu jauhemainen entsyymi paranne sekä ruoka- ja kahvileiville pakkasvarastoinnin ollessa viikosta kol...

Saatat olla kiinnostunut näistä

O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Sapore Rigoletto 25 Kg
Rigoletto on Italiasta kotoisin oleva vehnäjuuri. Nimensä juuri on saanut Italialaisen romanttisen oopperan mukaan. Tässä pääos...
Soft grains golden 6 Cl 5 Kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty maultaan juuri niille sopivaan hapanjuureen. Val...