Reseptit / Juurella-ryhditetty-croisant
reseptit
Juurella ryhditetty Croisant
Croissantit eli voisarvet, nuo Ranskan herkullisen hyvät lahjat maailmalle.
Laktoositon
Valmistusaineet
- 1000 g Manitoba vehnäjauhoja
- 480 g Vettä (10-12°C)
- 30 g Hiiva
- 50 g Sokeria
- 30 g Voita laktoositon
- 30 g Maitojauhe laktoositon
- 10 g S-kimo 500
- 300 g Margariini
- 15 g Sapore madre
Valmistusohje
- Sekoitus 3 min hitaalla, 3 min nopealla.
- Taikinan Lämpötila 27 °C.
- Esikohotus 30 minuuttia -18°C.
- Laminointi 2 x 3 ja anna levätä sitten 20 minuuttia 5 ° C: ssa.
- Toinen laminointi 1 x 3 ja laminoi 3,4 mm: iin asti.
- Aseta taikinalevy pöydälle, leikkaa taikinasta kolmiot, joiden pituus on 22 cm ja leveys 11 cm.
- Kohotus 120 min, 28-30°C, 80 %.
- Voitele kanamunalla.
- Paistolämpötila 180 °C.
- Paistoaika 30 minuttia