Reseptit / Mustikka-foccacia

Valmistusaineet

  • 1000g Manitoba vehnäjauho

  • 720 g Vettä

  • 18 g Suolaa

  • 70 g Sokeria

  • 40 g O-tentic Durum

  • 400 g Mustikkamarmeladi Roberts

  • 500g Vehnäjauhoa

  • 340 g Voi (laktoositon)

  • 170 g Sokeria

Valmistusohje

  1. Sekoitus 5 min hitaalla. Lisää voi ja 8 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 27-28 °C.
  3. Esikohotus 60 min.
  4. Jakaminen 450 g.
  5. Välikohotus 15 min.
  6. Laita taikina vuokaan ja levitä muotoon.
  7. Kohotus +/- 30 min 30 °C, 80 %.
  8. Pursota mustikkamarmeladia pinnalle ja ripottele päälle muru-täytettä.
  9. Paistolämpötila 210°C.
  10. Paistoaika 30-40 minuuttia.

Reseptin tuotteet

O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...
Mustikkamarmeladi Roberts 12 kg
Roberts mustikkamarmeladissa maistuu täyteläinen mustikka. Helposti levittyvässä marmeladissa osa mustikoista on kokonaisena tu...

Saatat olla kiinnostunut näistä

O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Sapore Rigoletto 25 Kg
Rigoletto on Italiasta kotoisin oleva vehnäjuuri. Nimensä juuri on saanut Italialaisen romanttisen oopperan mukaan. Tässä pääos...
Tutto Pugliese 10 kg
Tutto Pugliese on 100 % jauhoseos rustiikkisen ja huokoisen juurileivän valmistukseen. Lisäämällä vain vesi! Tutto Pugliese sis...