Reseptit / Mustikka-foccacia
reseptit
Mustikka Foccacia
Mustikat tuovat leipään juuri sopivan makeuden ja pehmeyden.
Laktoositon
Munaton
Valmistusaineet
-
1000g Manitoba vehnäjauho
-
720 g Vettä
-
18 g Suolaa
-
70 g Sokeria
-
40 g O-tentic Durum
-
400 g Mustikkamarmeladi Roberts
-
500g Vehnäjauhoa
-
340 g Voi (laktoositon)
-
170 g Sokeria
Valmistusohje
- Sekoitus 5 min hitaalla. Lisää voi ja 8 min nopealla.
- Taikinan Lämpötila 27-28 °C.
- Esikohotus 60 min.
- Jakaminen 450 g.
- Välikohotus 15 min.
- Laita taikina vuokaan ja levitä muotoon.
- Kohotus +/- 30 min 30 °C, 80 %.
- Pursota mustikkamarmeladia pinnalle ja ripottele päälle muru-täytettä.
- Paistolämpötila 210°C.
- Paistoaika 30-40 minuuttia.