Reseptit / Briossi

Valmistusaineet

  • 2000 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 600 g Vettä
  • 400g Kananmunia
  • 300 g Voita (laktoositon)
  • 240 g Sokeria
  • 100 g Q-tentic durumia
  • 36 g Suolaa
  • 40 g Maitojauhetta (laktoositon)
  • 40 g Sapore Madre
  • 40 g Soft'r tafta

Valmistusohje

  1. Sekoitus 6 min hitaalla, 4 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 22-24 °C.
  3. Esikohotus 5-10 min.
  4. Jakaminen 50-300 g.
  5. Vaivaa taikinasta ilmakuplat pois ja muotoile tangoksi. Leikkaa haluamaasi osiin. Nosta palat muffinivuokiin tai vastaaviin leikkauspinta ylöspäin. Jos käytät metallivuokia, voitele ne ensin hyvin.
  6. Kohotus 100-140 min, 30-32 °C, 80 %
  7. Koristelu ennen paistoa Sivele kohonneet sämpylät kananmunalla ja koristele haluamallasi tavalla.
  8. Paistolämpötila 230 °C
  9. Paistoaika 10-25 minuttia.

Reseptin tuotteet

Sapore Madre 15 kg
Sapore Madre "äiti" makujuuri pohjatuu italialaiseen juureen, joka on saatu Pohjois-Italiasta kotoisin olevalta äidiltä, ​​joka...
O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Softr Tafta B:15440 20 kg
Tuoreleivontaan suunniteltu jauhemainen entsyymi paranne sekä ruoka- ja kahvileiville. Entsyymit vaikuttavat taikinassa rakente...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...
Sapore Rigoletto 25 Kg
Rigoletto vehnäjuuri on saanut nimensä Italialaisen romanttisen oopperan mukaan. Tässä pääosassa on paahdetun leivän maku sekä ...
Soft grains golden 6 Cl 5 Kg
Soft grains perhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Tämä yhdistää täy...