Reseptit / Briossi
reseptit
Juuren leivottu Briossi
Tämän herkullisen reseptin Briossi on kuohkean pehmeä, jonka voit leipoa pullan tai leivän muotoon.
Laktoositon
Valmistusaineet
- 2000 g Manitoba vehnäjauhoja
- 600 g Vettä
- 400g Kananmunia
- 300 g Voita (laktoositon)
- 240 g Sokeria
- 100 g Q-tentic durumia
- 36 g Suolaa
- 40 g Maitojauhetta (laktoositon)
- 40 g Sapore Madre
- 40 g Soft'r tafta
Valmistusohje
- Sekoitus 6 min hitaalla, 4 min nopealla.
- Taikinan Lämpötila 22-24 °C.
- Esikohotus 5-10 min.
- Jakaminen 50-300 g.
- Vaivaa taikinasta ilmakuplat pois ja muotoile tangoksi. Leikkaa haluamaasi osiin. Nosta palat muffinivuokiin tai vastaaviin leikkauspinta ylöspäin. Jos käytät metallivuokia, voitele ne ensin hyvin.
- Kohotus 100-140 min, 30-32 °C, 80 %
- Koristelu ennen paistoa Sivele kohonneet sämpylät kananmunalla ja koristele haluamallasi tavalla.
- Paistolämpötila 230 °C
- Paistoaika 10-25 minuttia.