Reseptit / Viljainen-ruisleipa

Valmistusaineet

  • 300 g 21492 Manitoba vehnäjauhoja
  • 700 g Ruisjauhoja
  • 580 g Vettä (10-12°C)
  • 40 g 21130 O-tentic Origin
  • 18 g Suolaa
  • 450 g 21154 Soft grain Idätetty ruis

Valmistusohje

  1. Sekoitus 10 min hitaalla, 3 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 27-28 °C.
  3. Esikohotus10 min.
  4. Jakaminen 1150 g.
  5. Välikohotus 20 min.
  6. Muotoile varovasti käännellen muotoon. Nostele uunipellille. Leivän ei tarvitse olla säännöllisen muotoinen.
  7. Kohotus +/- 60 min 25-26 °C, 80 %.
  8. Viillä koristelu ja jauhota hieman ennen paistoa.
  9. Paistolämpötila 250°C ensimmäiset 15 min. Laske lämpötilaa 210°C.
  10. Paistoaika 45-60 minuuttia.

Reseptin tuotteet

O-Tentic Origin 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Soft grains sprouted rye 12 kg
ARVIOITU SAATAVUUSAIKA VKO 40Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopiva...

Saatat olla kiinnostunut näistä

O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...
Sapore Traviata 25 Kg
Traviata on perinteinen Ranskalainen ruisjuuri. Juuren valmistamisessa rypäleet on liotettu veteen ja sitten sekoitettu jauhoih...