Reseptit / Polaine-maalaisleipa

Valmistusaineet

  • 500 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 400 g Spelttijauhoja
  • 100 g Ruisjauhoja
  • 670 g Vettä (10-12°C)
  • 40 g O-tentic Origin
  • 18 g Suolaa
  • 150 g Idätetty ruis
  • 30 g Sapore Medea

Valmistusohje

  1. Sekoitus 6 min hitaalla, 4 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 26-28 °C.
  3. Esikohotus 90 min.
  4. Jakaminen 500 g.
  5. Välikohotus 20 min.
  6. Muotoile varovasti käännellen muotoon. Nostele uunipellille. Leivän ei tarvitse olla säännöllisen muotoinen.
  7. Kohotus +/- 70 min 25-26 °C, 80 %.
  8. Viillä P kirjain koristelu ja jauhota hieman ennen paistoa.
  9. Paistolämpötila 230°C ensimmäiset 15 min. Laske lämpötilaa 200°C.
  10. Paistoaika 35 minuttia.

Reseptin tuotteet

Sapore Medea 25 Kg
Medea makujuuri on saanut alkunsa San Francisicon uniikista hapanjuuri kulttuurista. Juurella on erittäin rikas historia San Fr...
O-Tentic Origin 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Soft grains sprouted rye 12 kg
Soft grains perhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Tämä yhdistää täy...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...
Sapore Rigoletto 25 Kg
Rigoletto vehnäjuuri on saanut nimensä Italialaisen romanttisen oopperan mukaan. Tässä pääosassa on paahdetun leivän maku sekä ...
Soft grains golden 6 Cl 5 Kg
Soft grains perhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Tämä yhdistää täy...