Reseptit / Suloinen-jyvaleipa

Valmistusaineet

  • 1000 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 600 g Vettä (10-12°C)
  • 40 g O-tentic Durumia
  • 20 g Suolaa
  • 300 g Softgrain Golden Six

Valmistusohje

  1. Sekoitus 4 min hitaalla, 4 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 26 °C.
  3. Esikohotus 30 min.
  4. Jakaminen 550 g.
  5. Välikohotus 10 min.
  6. Muotoile varovasti käännellen muotoon. Nostele uunipellille. Leivän ei tarvitse olla säännöllisen muotoinen.
  7. Kohotus 60 min, 32 °C, 80 %.
  8. Viillä haluamasi koristelu ja jauhotus ennen paistoa.
  9. Paistolämpötila 230°C 10min -> laske 220 °C.
  10. Paistoaika 25 minuttia.

Reseptin tuotteet

Soft grains golden 6 Cl 5 Kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty maultaan juuri niille sopivaan hapanjuureen. Val...
O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Tutto Pugliese 10 kg
Poistuva tuote 12/2024 PE. 11.1.2025 Tutto Pugliese on 100 % jauhoseos rustiikkisen ja huokoisen juurileivän valmistukseen. Lis...
Sapore Madre 15 kg
Sapore Madre "äiti" juuri pohjatuu italialaiseen juureen, joka on saatu Pohjois-Italiasta kotoisin olevalta äidiltä, ​​joka on ...