Reseptit / Juuren-leivottu-pizzapohja

Valmistusaineet

  • 1000 g Manitoba Cream vehnäjauhoja
  • 760 g Vettä
  • 20 g O-Tentic Durum
  • 20 g Suolaa
  • 20 g Oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Sekoitus 10 min hitaalla, 5 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 27 °C.
  3. Jaa taikina kahdeksaan osaan ja pyöritä litteiksi pallukoiksi. Nosta palat jauhotettuun, kannelliseen astiaan vierekkäin ja jauhota taikinoiden pinnat. Sulje astia ja nosta jääkaappiin.
  4. Esikohotus 12-36 tuntia 5°C. Jakaminen 220 g.
  5. Muotoile taikinat jauhotetulla pöydällä sormin pizzapohjiksi, täytä haluamillasi täytteillä ja siirrä pizzalapiolla kuumalle pellille.
  6. Paistolämpötila 320°C.
  7. Paisto aika 4-6 minuuttia.

Reseptin tuotteet

O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Tutto Pugliese 10 kg
Tutto Pugliese on 100 % jauhoseos rustiikkisen ja huokoisen juurileivän valmistukseen. Lisäämällä vain vesi! Tutto Pugliese sis...
Sapore Madre 15 kg
Sapore Madre "äiti" juuri pohjatuu italialaiseen juureen, joka on saatu Pohjois-Italiasta kotoisin olevalta äidiltä, ​​joka on ...
Sapore Rigoletto 25 Kg
Rigoletto on Italiasta kotoisin oleva vehnäjuuri. Nimensä juuri on saanut Italialaisen romanttisen oopperan mukaan. Tässä pääos...