Reseptit / Maltainen-maalaisleipa

Valmistusaineet

  • 900 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 100 g ruisjauhoja
  • 575 g Vettä (10-12°C)
  • 25 g Hiivaa
  • 16 g Suolaa
  • 50 g Sapore Salomea
  • 15 g S-kimo 500

Valmistusohje

  1. Sekoitus 4 min hitaalla, 4 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 27 °C.
  3. Esikohotus 15 min.
  4. Jakaminen 400 g.
  5. Välikohotus 5 min.
  6. Muotoile varovasti käännellen muotoon. Nostele uunipellille. Leivän ei tarvitse olla säännöllisen muotoinen.
  7. Kohotus 30-60 min, 28 °C, 80 %.
  8. Viillä haluamasi koristelu ja jauhotus ennen paistoa.
  9. Paistolämpötila 260°C 10min -> laske 210 °C.
  10. Paistoaika 45 minuttia.

Reseptin tuotteet

Sapore Salome 10 kg Bib
Sapore Salome perustuu perinteiseen ruisjuureen. Tämä erityinen juuri, lisää makeita makuvivahteita ja poistaa katkeruutta täys...
S-Kimo 500 short 25 kg
Pakasteleivontaan suunniteltu jauhemainen entsyymi paranne sekä ruoka- ja kahvileiville pakkasvarastoinnin ollessa viikosta kol...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Soft grains sprouted rye 12 kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Valitussa ju...
Kerneleipämix 25 kg
Kernemix on täydellinen leipäseos, jossa ruista, auringonkukansiemeniä, pellavansiemeniä ja hapanraskia. Kernemixillä voit help...
Sapore Traviata 25 Kg
Traviata on perinteinen Ranskalainen ruisjuuri. Juuren valmistamisessa rypäleet on liotettu veteen ja sitten sekoitettu jauhoih...