Reseptit / Maltainen-maalaisleipa

Valmistusaineet

  • 900 g 21492 Manitoba vehnäjauhoja
  • 100 g ruisjauhoja
  • 575 g Vettä (10-12°C)
  • 40 g 21130 O-tentic Origin
  • 16 g Suolaa
  • 50 g 21137 Sapore Traviata
  • 15 g 21123 S500 Kimo long

Valmistusohje

  1. Sekoitus 4 min hitaalla, 4 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 27 °C.
  3. Esikohotus 15 min.
  4. Jakaminen 400 g.
  5. Välikohotus 5 min.
  6. Muotoile varovasti käännellen muotoon. Nostele uunipellille. Leivän ei tarvitse olla säännöllisen muotoinen.
  7. Kohotus 30-60 min, 28 °C, 80 %.
  8. Viillä haluamasi koristelu ja jauhotus ennen paistoa.
  9. Paistolämpötila 260°C 10min -> laske 210 °C.
  10. Paistoaika 45 minuttia.

Reseptin tuotteet

Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...
Sapore Traviata 25 Kg (tilaustuote)
Tilaustuote: toimitusaika 2-4 vko Traviata on perinteinen Ranskalainen ruisjuuri. Juuren valmistamisessa rypäleet on liotettu v...
O-Tentic Origin 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Soft grains sprouted rye 12 kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Valitussa ju...
Sapore Traviata 25 Kg (tilaustuote)
Tilaustuote: toimitusaika 2-4 vko Traviata on perinteinen Ranskalainen ruisjuuri. Juuren valmistamisessa rypäleet on liotettu v...