22
Reseptiä
Poista rajaukset
reseptit
Vegaaninen Suklaamousse
Ihanan helppo suklaamousse maistuu myös vegaanisena versiona sellaisenaan tai leivonnaisen välissä.
reseptit
Raparperi Macaron-leivokset
Valmista tyylikkäät kesäherkut. Valkosuklaalla kesytetty raparperi antaa ihanan maun pehmeän macaron-leivoksen sisälle.
reseptit
Berrie-hyytelökukat
Helppo ja terveellinen marjaherkku!
reseptit
Kiillehyytelö voileipäkakulle
Tässä helppo resepti voileipäkakun viimeistelemiseen. Lihaliemestä valmistettu kiillehyytelö pidentää tuotteesi tuoreutta ja lisää herkullista ulkonäköä sekä makua.
reseptit
Banaanisuklaakakku
Tämä kakku on ihanan kostea ja täynnä suklaan ja banaanin makuja. Banaanin ansiosta tämä kakku säilyy mehevänä useamman päivän.
reseptit
Karamelli suklaaleivos
Tämä herkullinen suklaa karamelli resepti varmasti miellyttää sekä suklaan että karamellin ystäviä.
reseptit
Vadelma suklaa ganache
Vaahdotettu vadelma suklaaganache, jota voit käyttää täytteenä tai pursottaa ja levittää kakun päälle. Voit myös maustaa ganachen erilaisilla makuaineillamme tai aromeilla ja vo...
reseptit
Suklaa mousse
Tämä täyteläinen suklaamousse resepti on helppo ja yksinkertainen. Voit tuunata helposti reseptiä omaan makuun sopivaksi. Erilaisia makuja saat lisäämällä sekaan makuaineitamme ...
reseptit
Valkosuklainen Ganache kuorruttamiseen
Suklainen ganache sopii kakun kuorruttamiseen sellaisenaan sekä suosittujen dripping cake - suklaaputous kakkujen koristelemiseen. Tätä reseptiä on helppo muokata makuainellamme...
reseptit
Suklainentäyte ganache
Tätä herkullista Ganachea voi käyttää todella moneen eri tarkoitukseen. Kakujen väliin, cupcakesien täytteenä tai macarons leivosten väliin.
reseptit
Suklainen Ganache kuorruttamiseen
Suklainen ganache sopii kakun kuorruttamiseen sellaisenaan sekä suosittujen dripping cake - suklaaputous kakkujen koristelemiseen.
reseptit
Mansikkamousse - Bavarois
Kun haluat luoda korkealaatuisia, herkullisia jälkiruokia ja moussekakkuja. Silloin Bavarois sekoituksemme tarjoavat joustavan, helppokäyttöisen ratkaisun.
reseptit
Kermavanukas - Bavarois
Kun haluat luoda korkealaatuisia, herkullisia jälkiruokia ja moussekakkuja. Silloin Bavarois sekoituksemme tarjoavat joustavan, helppokäyttöisen ratkaisun.
reseptit
Marenki - Perusohje
Marenki tuo Ranskasta lähtöisin oleva herkullinen kuiva ja makea leivonnainen tai kuorrutus valmistuu vaivatta tällä reseptillä. Marenkia on kolmea eri tyyppiä: ranskalainen, sv...
reseptit
Suklaamousse Ovablanca
Perinteinen suklaamousse tehdään entistä kevyemmäksi. Mousseen tehdään lisänä marenki, joka tekee tästä moussesta täyteläisen. Mousse voidaan tarjoilla sellaisenaan jälkiruokana...
reseptit
Valkosuklaa peilikiille - Mirror glaze
Tämä niin sanottu mirror glaze on vielä aika uusi tuttavuus Suomessa. Kiille on viimeistelee kakkusi ja sopii myös hyvin kakkujen reunoille. Peilikirkas suklaakiille on sekä tod...
reseptit
Juustokakku-Brownies
Suklainen brownie kohtaa kermaisen juustokakun.
reseptit
Rosmariini marenki
Tämä helppotekoinen päältä rapea ja sisältä sitkoisa marenki on monipuolinen herkku. Tarjoa sellaisenaan, käytä kakkujen pohjana tai voit myös koristella leivonnaisia marengilla.
reseptit
Macarons
Tartu tähän ohjeeseen Macarons-leivoksissa ja onnistu! Tarvitset vain keittiövaa´an ja hieman aikaa. Täydellisten macaron-leivosten salaisuus on tarkasti punnitut raaka-aineet j...
reseptit
Vaahdotettu tummasuklaaganache
Vaahdotte suklaaganache on upea ja herkullinen lisä kakkuihin sekä leivonnaisiin.
Tällä suklaaganachella pystyt täyttämään kakun tai vaikka kuorruttamaan kuppikakkuja pursottae...
reseptit
Tumma suklaa peilikiille - Mirror glaze
Tämä niin sanottu mirror glaze on vielä aika uusi tuttavuus Suomessa. Kiille on viimeistelee kakkusi ja sopii myös hyvin kakkujen reunoille. Peilikirkas suklaakiille on sekä tod...
reseptit
Passion valkosuklaamousse
Tällä reseptillä valmistat herkullisen suklaamoussen jälkiruuaksi tai kakkujen sekä leivonnaisten täytteeksi. Passion tuo mukavan kirpeyden valkosuklaan makeuteen.