Reseptit / Kiillehyytelo-voileipakakulle
reseptit
Kiillehyytelö voileipäkakulle
Tässä helppo resepti voileipäkakun viimeistelemiseen. Lihaliemestä valmistettu kiillehyytelö pidentää tuotteesi tuoreutta ja lisää herkullista ulkonäköä sekä makua.
Gluteeniton
Maidoton
Munaton
Valmistusaineet
- 20–25 g Roberts hyytelöimisjauhetta
- 15 g Lihalientä
- 1000 g vettä
Valmistusohje
- Sekoita Hyytelöimisjauhe Roberts ja lihaliemi.
- Lisää seos kiehuvaan veteen.
- Seos hyytyy jäähtyessään. Käytä hyytelöliuos n. 50 °C: na.
- Jäähtyneen seoksen saa uudelleen käyttökelpoiseksi lämmittämällä.
- Voit hyydyttää myös mehuja ja käyttää sokeria.