Reseptit / Kiillehyytelo-voileipakakulle

Valmistusaineet

  • 20–25 g Roberts hyytelöimisjauhetta
  • 15 g Lihalientä
  • 1000 g vettä

Valmistusohje

  1. Sekoita Hyytelöimisjauhe Roberts ja lihaliemi.
  2. Lisää seos kiehuvaan veteen.
  3. Seos hyytyy jäähtyessään. Käytä hyytelöliuos n. 50 °C: na.
  4. Jäähtyneen seoksen saa uudelleen käyttökelpoiseksi lämmittämällä.
  5. Voit hyydyttää myös mehuja ja käyttää sokeria.

Reseptin tuotteet

Hyytelöimisjauhe Roberts 0,8 kg
Roberts hyytelöimisjauhe on varma vaihtoehto ruuanlaittoon ja leivontaan. Kiille tekee tuotteesta houkuttelevan ja pidentää sen...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Hyytelöimisaine Miroir Neutre 5 kg
Hyytelöimisaine Miroir Neutre on neutraali heti käyttövalmis peilikiille, jota voi helposti värjätä tai maustaa esimerkiksi sit...
Harmony Neutra 14 kg
Helppokäyttöisellä Harmony kiilteellä voit tehdä tuotteestasi vielä paremman ja suojata sitä samanaikaisesti. Kiille viimeistel...