Reseptit / Vadelma-suklaa-ganache

Valmistusaineet

  • 225 g Suklaanappi tumma Belgolade
  • 55 g Hunajaa
  • 595 g Kasvisrasvasekoite Festipakkia
  • 35 g Makuaine vadelmaa

Valmistusohje

  1. Lämmitä Festipak ja hunaja 50 °C.
  2. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kaada kylmä vadelma-makuaine suklaaseen ja anna massan leikata.
  3. Kaada suklaamassaan hiljalleen Festipak-hunaja neste sekoittaen sauvasekoittimella massa tasaiseksi.
  4. Anna tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
  5. Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptin tuotteet

Saatat olla kiinnostunut näistä

Amerikan Muffinssimix 12,5 kg
Erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen seos takaa tasalaatuisen tuotteen yhä uudelleen. Lisäksi saat tuotteisiisi erinomaise...
Kaakaojauhe 100 % 3 kg
100% kaakaota, jossa rasvapitoisuus 22-24 %. Jauheessa on punertavanruskea väri ja suklainen maku. Hienon rakenteensa ansiosta ...