Reseptit / Vadelma-suklaa-ganache
reseptit
Vadelma suklaa ganache
Vaahdotettu vadelma suklaaganache, jota voit käyttää täytteenä tai pursottaa ja levittää kakun päälle. Voit myös maustaa ganachen erilaisilla makuaineillamme tai aromeilla ja voit tehdä tämän myös muihin suklaisiin.
Gluteeniton
Laktoositon
Munaton
Valmistusaineet
- 225 g Suklaanappi tumma Belgolade
- 55 g Hunajaa
- 595 g Kasvisrasvasekoite Festipakkia
- 35 g Makuaine vadelmaa
Valmistusohje
- Lämmitä Festipak ja hunaja 50 °C.
- Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kaada kylmä vadelma-makuaine suklaaseen ja anna massan leikata.
- Kaada suklaamassaan hiljalleen Festipak-hunaja neste sekoittaen sauvasekoittimella massa tasaiseksi.
- Anna tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
- Vatkaa kuohkeaksi.