Reseptit / Vadelma-suklaa-ganache

Valmistusaineet

  • 225 g Suklaanappi tumma Belgolade
  • 55 g Hunajaa
  • 595 g Kasvisrasvasekoite Festipakkia
  • 35 g Makuaine vadelmaa

Valmistusohje

  1. Lämmitä Festipak ja hunaja 50 °C.
  2. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kaada kylmä vadelma-makuaine suklaaseen ja anna massan leikata.
  3. Kaada suklaamassaan hiljalleen Festipak-hunaja neste sekoittaen sauvasekoittimella massa tasaiseksi.
  4. Anna tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
  5. Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptin tuotteet

Suklaanappi tumma Belcolade 5 kg
Tasapainoinen tumma suklaa, jonka maussa on sopivaa kitkeryyttä ja tuoreita, hedelmäisiä aromeja. Kaakaopitoisuus min. 55,7 %. ...
Makuaine vadelma 1 kg
Tuo tuotteellesi luonnollinen vadelman maku ja väri. Makuaine on väriltään hellän punainen ja siinä on sileä siirappinen rakenn...
Kasvirasvasekoite Festipak 12 l
Festipak on maustamaton kasvisrasvasekoite. Luo upeita jälkiruokia, joissa on vähemmän sokeria, mutta ovat täynnä makua. Vaahdo...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Amerikan Muffinssimix 12,5 kg
Erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen seos takaa tasalaatuisen tuotteen yhä uudelleen. Lisäksi saat tuotteisiisi erinomaise...
Kaakaojauhe 100 % 3 kg
100% kaakaota, jossa rasvapitoisuus 22-24 %. Jauheessa on punertavanruskea väri ja suklainen maku. Hienon rakenteensa ansiosta ...
Kapseli Circle Orange, 40x62 mm, 1000 kpl
Oranssi, valko kuvioitu paperikapseli. Kapselin koko on 40x62cm. Paperikapselit ovat valmistettu paksummasta paperimateriaalist...