Reseptit / Karamelli-suklaaleivos

Valmistusaineet

  • 126 g Suklaanappi Amber Belgoladea

  • 200 g Kasvisrasvasekoite Festipakia

  • 40 g Tärkkelysiirappia

  • 80 g kananmunaa

  • 20 g kananmunan keltuaisia

  • 150 g Kinuskimassaa

  • 25 g Kasvisrasvasekoite Festipakia

  • Piiraspohja neutraali gluteeniton

Valmistusohje

  1. Kuumenna kerma ja tärkkelyssiirappi 80 °C.
  2. Kaada suklaan päälle ja sekoita tasaiseksi massaksi.
  3. Lisää kananmuna ja keltuainen massaan ja sekoita.
  4. Kaada massa tartalettiin.
  5. Paista 30-50 min. 100 °C ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  6. Sekoita kinuskimassa ja festipak ja lämmitä mikrossa välillä sekoittaen 30°C ja kuorruta leivos ja koristele.

Reseptin tuotteet

Suklaanappi Amber 4 kg
Uusi suklaa innovaatio Belgoladelta. Amber suklaassa on intensiivinen, mutta tasapainoinen karamellin ja suklaan maku, josta lö...
TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Kinuskimassa 7 kg
 (arvioitu saapumisaika vko 31) Roberts käyttövalmis, notkea kinuskimassa on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista.  Täyt...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Suklaaspiraali, tumma, 80 kpl
Suklaaspiraali tummasta suklaasta, jossa tumman suklaan maku ja tuoksu. Koristeen koko 35x80mm.
Bebe-pohja 135 kpl, 8,5 cm
Bebe muropohja on makea ja antaa rapean rakenteen tuotteellesi. Valmis muropohja on verraton apu leivosten ja jälkiruokien valm...