Reseptit / Karamelli-suklaaleivos

Valmistusaineet

  • 126 g Suklaanappi Amber Belgoladea

  • 200 g Kasvisrasvasekoite Festipakia

  • 40 g Tärkkelysiirappia

  • 80 g kananmunaa

  • 20 g kananmunan keltuaisia

  • 150 g Kinuskimassaa

  • 25 g Kasvisrasvasekoite Festipakia

  • Piiraspohja neutraali gluteeniton

Valmistusohje

  1. Kuumenna kerma ja tärkkelyssiirappi 80 °C.
  2. Kaada suklaan päälle ja sekoita tasaiseksi massaksi.
  3. Lisää kananmuna ja keltuainen massaan ja sekoita.
  4. Kaada massa tartalettiin.
  5. Paista 30-50 min. 100 °C ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  6. Sekoita kinuskimassa ja festipak ja lämmitä mikrossa välillä sekoittaen 30°C ja kuorruta leivos ja koristele.

Reseptin tuotteet

Suklaanappi Amber 4 kg
Uusi suklaainnovaatio Belgoladelta. Amber-suklaassa on intensiivinen, mutta tasapainoinen karamellin ja suklaan maku, josta löy...
Kinuskimassa 7 kg
Roberts käyttövalmis, notkea kinuskimassa on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista.  Täyteläisen karamellisella kinuskima...
Piiraspohja neutraali, gluteeniton 27 kpl, 85 mm
Gluteeniton piiraspohja on neutraalin makuinen ja antaa rapean rakenteen tuotteellesi. Valmis piiraspohja on verraton apu piira...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Suklaaspiraali, tumma, 80 kpl
Suklaaspiraali tummasta suklaasta, jossa tumman suklaan maku ja tuoksu. Koristeen koko 35x80mm.
Piiraspohja neutraali, 90 kpl, 70 mm
Piiraspohja on neutraalin makuinen ja antaa rapean rakenteen tuotteellesi. Valmis piiraspohja on verraton apu piiraiden, leivos...
Bebe-pohja 135 kpl, 8,5 cm
Bebe muropohja on makea ja antaa rapean rakenteen tuotteellesi. Valmis muropohja on verraton apu leivosten ja jälkiruokien valm...