Reseptit / Passion-valkosuklaamousse
reseptit
Passion valkosuklaamousse
Tällä reseptillä valmistat herkullisen suklaamoussen jälkiruuaksi tai kakkujen sekä leivonnaisten täytteeksi. Passion tuo mukavan kirpeyden valkosuklaan makeuteen.
Gluteeniton
Vähälaktoosinen
Valmistusaineet
- 400 g Maitojuomaa laktoositon
- 30 g Makuaine Passio
- 380 g Suklaanappi valkoinen Belgolade
- 8 g Liivatelehtiä
- 60 g Keltuaista
- 380 g Fesipak kasvisrasvasekoitetta
Valmistusohje
- Liota liivate kylmässä vedessä n. 5 minuuttia.
- Lisää kattilaan maitojuoma, passio makuaine, keltuainen ja liotettu liivate.
- Kypsennä 83 °C miedolla lämmöllä sekoittaen.
- Siivilöi lämmin massa suklaaseen ja emulsioi sauvasekoittimella.
- Vaahdota festipak kevyksi vaahdoksi.
- Kun massa on jäähtynyt n. 35 °C lisää joukkoon vaahdotettu festipak nostellen.
- Pussita mousse ja käytä.