Reseptit / Passion-valkosuklaamousse

Valmistusaineet

  • 400 g Maitojuomaa laktoositon
  • 30 g Makuaine Passio
  • 380 g Suklaanappi valkoinen Belgolade
  • 8 g Liivatelehtiä
  • 60 g Keltuaista
  • 380 g Fesipak kasvisrasvasekoitetta

Valmistusohje

  1. Liota liivate kylmässä vedessä n. 5 minuuttia.
  2. Lisää kattilaan maitojuoma, passio makuaine, keltuainen ja liotettu liivate.
  3. Kypsennä 83 °C miedolla lämmöllä sekoittaen.
  4. Siivilöi lämmin massa suklaaseen ja emulsioi sauvasekoittimella.
  5. Vaahdota festipak kevyksi vaahdoksi.
  6. Kun massa on jäähtynyt n. 35 °C lisää joukkoon vaahdotettu festipak nostellen.
  7. Pussita mousse ja käytä.

Reseptin tuotteet

Makuaine Passio 1 kg
Tuo tuotteellesi luonnollinen passionhedelmän maku ja väri. Makuaine on väriltään lempeän keltainen ja siinä on sileä siirappin...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Kertamassapussi, rulla 100 kpl 53,3 cm
Laadukkaat ja hygieeniset pursotinpussit soveltuvat koristeluun, leivontaan ja annosteluun. Pussit ovat läpinäkyviä ja pituus n...