Reseptit / Passion-valkosuklaamousse

Valmistusaineet

  • 400 g Maitojuomaa laktoositon
  • 30 g Makuaine Passio
  • 380 g Suklaanappi valkoinen Belgolade
  • 8 g Liivatelehtiä
  • 60 g Keltuaista
  • 380 g Fesipak kasvisrasvasekoitetta

Valmistusohje

  1. Liota liivate kylmässä vedessä n. 5 minuuttia.
  2. Lisää kattilaan maitojuoma, passio makuaine, keltuainen ja liotettu liivate.
  3. Kypsennä 83 °C miedolla lämmöllä sekoittaen.
  4. Siivilöi lämmin massa suklaaseen ja emulsioi sauvasekoittimella.
  5. Vaahdota festipak kevyksi vaahdoksi.
  6. Kun massa on jäähtynyt n. 35 °C lisää joukkoon vaahdotettu festipak nostellen.
  7. Pussita mousse ja käytä.

Reseptin tuotteet

Makuaine Passio 1 kg
Tuo tuotteellesi luonnollinen passionhedelmän maku ja väri. Makuaine on väriltään lempeän keltainen ja siinä on sileä siirappin...
Suklaanappi valkoinen Belcolade 1 kg
Kauniisti tasapainoinen valkosuklaa (28%), jonka maussa vaniljaa ja ripaus keitettyä maitoa.  Belcolade on alkuperäinen belgia...
Kasvirasvasekoite Festipak 1L (Tilauserä 12L)
Tuote toimitetaan 12kpl:n erissä. Festipak on maustamaton kasvisrasvasekoite. Luo upeita jälkiruokia, joissa on vähemmän sokeri...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Murokuppi pyöreä, 240 kpl, 40 mm
Murokuppi on makea ja antaa rapean rakenteen tuotteellesi. Valmis muropohja on verraton apu leivosten ja jälkiruokien valmistuk...
Suklaakuppi Pisa 35 x 49 mm 168 kpl
Suklaakuppi, jossa tumman suklaan maku ja tuoksu. Suklaakupin pohjan halkaisija 35 mm, yläreunan halkaisija 49 mm, korkeus 25 -...
Kertamassapussi, rulla 100 kpl 53,3 cm
Laadukkaat ja hygieeniset pursotinpussit soveltuvat koristeluun, leivontaan ja annosteluun. Pussit ovat läpinäkyviä ja pituus n...