Reseptit / Passion-valkosuklaamousse

Valmistusaineet

  • 400 g Maitojuomaa laktoositon
  • 30 g Makuaine Passio
  • 380 g Suklaanappi valkoinen Belgolade
  • 8 g Liivatelehtiä
  • 60 g Keltuaista
  • 380 g Fesipak kasvisrasvasekoitetta

Valmistusohje

  1. Liota liivate kylmässä vedessä n. 5 minuuttia.
  2. Lisää kattilaan maitojuoma, passio makuaine, keltuainen ja liotettu liivate.
  3. Kypsennä 83 °C miedolla lämmöllä sekoittaen.
  4. Siivilöi lämmin massa suklaaseen ja emulsioi sauvasekoittimella.
  5. Vaahdota festipak kevyksi vaahdoksi.
  6. Kun massa on jäähtynyt n. 35 °C lisää joukkoon vaahdotettu festipak nostellen.
  7. Pussita mousse ja käytä.

Reseptin tuotteet

Makuaine Passio 1 kg
Tuo tuotteellesi luonnollinen passionhedelmän maku ja väri. Makuaine on väriltään lempeän keltainen ja siinä on sileä siirappin...
Kasvirasvasekoite Festipak 1L (Tilauserä 12L)
Tuote toimitetaan 12kpl:n erissä. Festipak on maustamaton kasvisrasvasekoite. Luo upeita jälkiruokia, joissa on vähemmän sokeri...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Suklaakuppi Pisa 35 x 49 mm 168 kpl
Suklaakuppi, jossa tumman suklaan maku ja tuoksu. Suklaakupin pohjan halkaisija 35 mm, yläreunan halkaisija 49 mm, korkeus 25 -...
Kertamassapussi, rulla 100 kpl 53,3 cm
Laadukkaat ja hygieeniset pursotinpussit soveltuvat koristeluun, leivontaan ja annosteluun. Pussit ovat läpinäkyviä ja pituus n...