Reseptit / Kermavanukas-bavarois

Valmistusaineet

  • 250 g Hyydykeaine Bavorois Neutraa
  • 200-250 g Vettä 50 ˚C
  • 1000 g Kasvisrasvasekoite Chantypak
  • 1 g Vanilja-aromia

Valmistusohje

  1. Mittaa ainekset.
  2. Vatkaa jäähdytetty Chantypak kevyeksi vaahdoksi.
  3. Yhdistä 50˚C vesi ja hyydykejauhe Bavarois ja sekoita hyvin.
  4. Lisää vesi hyydyke seos ja vanilja-aromi vaahdotettuun Festipakkiin nostellen.
  5. Laita annosmaljoihin tai käytä moussekakkuun.

Vinkki Hyödyntäen tätä perusreseptiä voit helposti maustaa moussen haluamallasi makuaineella tai aromilla.

Reseptin tuotteet

Hyydykejauhe Bavarois Neutra 1,25 kg
Neutraalinmakuisen hyydykejauheen voit helposti maustaa haluamallasi maulla. Mousse ja bavarois sekoituksemme avulla voit luoda...
Vanilja-aromi 1 kg
Roberts vanilja-aromi on kellertävä aromiliuos, jossa vaniljan maku. Vanilja-aromi on tarkoitettu täytteiden, kuorrutteiden, ma...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Kakkupohjaseos laktoositon 25 kg
Kakkupohjaseoksemme takaa sinulle mielenrauhan leivos ja vetopohjien valmistuksessa.   Kermanvalkoinen jauhemainen leivonnaiss...
Suklaakuviovalikoima, Exclusive, 45 mm, 310 kpl
Suklaakoristevalikoima tummasta suklaasta, joissa tumma suklaan maku ja tuoksu. Valikoima sisältää viisi erilaista suklaakorist...
Hyytelöimisaine Miroir Neutre 5 kg
Hyytelöimisaine Miroir Neutre on neutraali heti käyttövalmis peilikiille, jota voi helposti värjätä tai maustaa esimerkiksi sit...