Reseptit / Kermavanukas-bavarois

Valmistusaineet

  • 250 g Hyydykeaine Bavorois Neutraa
  • 200-250 g Vettä 50 ˚C
  • 1000 g Kasvisrasvasekoite Chantypak
  • 1 g Vanilja-aromia

Valmistusohje

  1. Mittaa ainekset.
  2. Vatkaa jäähdytetty Chantypak kevyeksi vaahdoksi.
  3. Yhdistä 50˚C vesi ja hyydykejauhe Bavarois ja sekoita hyvin.
  4. Lisää vesi hyydyke seos ja vanilja-aromi vaahdotettuun Festipakkiin nostellen.
  5. Laita annosmaljoihin tai käytä moussekakkuun.

Vinkki Hyödyntäen tätä perusreseptiä voit helposti maustaa moussen haluamallasi makuaineella tai aromilla.

Reseptin tuotteet

Hyydykejauhe Bavarois Neutra 1,25 kg
Neutraalinmakuisen hyydykejauheen voit helposti maustaa haluamallasi maulla. Mousse ja bavarois sekoituksemme avulla voit luoda...
Vanilja-aromi 1 kg
Roberts vanilja-aromi on kellertävä aromiliuos, jossa vaniljan maku. Vanilja-aromi on tarkoitettu täytteiden, kuorrutteiden, ma...

Saatat olla kiinnostunut näistä

TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Kakkupohjaseos laktoositon 25 kg
ARVIOITU SAATAVUUSAIKA VKO 50 Kakkupohjaseoksemme takaa sinulle mielenrauhan leivos ja vetopohjien valmistuksessa.  Kermanvalk...
TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Suklaakuviovalikoima, Exclusive, 45 mm, 310 kpl
ARVIOITU SAATAVUUSAIKA VKO 50 Suklaakoristevalikoima tummasta suklaasta, joissa tumma suklaan maku ja tuoksu. Valikoima sisältä...
Hyytelöimisaine Miroir Neutre 5 kg
Hyytelöimisaine Miroir Neutre on neutraali heti käyttövalmis peilikiille, jota voi helposti värjätä tai maustaa esimerkiksi sit...