Reseptit / Kermavanukas-bavarois
reseptit
Kermavanukas - Bavarois
Kun haluat luoda korkealaatuisia, herkullisia jälkiruokia ja moussekakkuja. Silloin Bavarois sekoituksemme tarjoavat joustavan, helppokäyttöisen ratkaisun.
Gluteeniton
Munaton
Vähälaktoosinen
Valmistusaineet
- 250 g Hyydykeaine Bavorois Neutraa
- 200-250 g Vettä 50 ˚C
- 1000 g Kasvisrasvasekoite Chantypak
- 1 g Vanilja-aromia
Valmistusohje
- Mittaa ainekset.
- Vatkaa jäähdytetty Chantypak kevyeksi vaahdoksi.
- Yhdistä 50˚C vesi ja hyydykejauhe Bavarois ja sekoita hyvin.
- Lisää vesi hyydyke seos ja vanilja-aromi vaahdotettuun Festipakkiin nostellen.
- Laita annosmaljoihin tai käytä moussekakkuun.
Vinkki Hyödyntäen tätä perusreseptiä voit helposti maustaa moussen haluamallasi makuaineella tai aromilla.