Reseptit / Kermavanukas-bavarois

Valmistusaineet

  • 250 g Hyydykeaine Bavorois Neutraa
  • 200-250 g Vettä 50 ˚C
  • 1000 g Kasvisrasvasekoite Chantypak
  • 1 g Vanilja-aromia

Valmistusohje

  1. Mittaa ainekset.
  2. Vatkaa jäähdytetty Chantypak kevyeksi vaahdoksi.
  3. Yhdistä 50˚C vesi ja hyydykejauhe Bavarois ja sekoita hyvin.
  4. Lisää vesi hyydyke seos ja vanilja-aromi vaahdotettuun Festipakkiin nostellen.
  5. Laita annosmaljoihin tai käytä moussekakkuun.

Vinkki Hyödyntäen tätä perusreseptiä voit helposti maustaa moussen haluamallasi makuaineella tai aromilla.

Reseptin tuotteet

Hyydykejauhe Bavarois Neutra 1,25 kg
Neutraalinmakuisen hyydykejauheen voit helposti maustaa haluamallasi maulla. Mousse ja bavarois sekoituksemme avulla voit luoda...
Kasvirasvasekoite Chantypak 12 l
Chantypak vaahtoutuva kasvirasvasekoite on tunnettu maukkaasta vaniljaisesta mausta ​​ja sileästä suutuntumasta sekä huomattava...
Vanilja-aromi 1 kg
Roberts vanilja-aromi on kellertävä aromiliuos, jossa vaniljan maku. Vanilja-aromi on tarkoitettu täytteiden, kuorrutteiden, ma...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Kakkupohjaseos laktoositon 25 kg
Kakkupohjaseos on kermanvalkoisen jauhemainen leivonnaisekoite. Nopea ja helppo valmistus takaa suuren tilavuuden ja tasalaatui...
Suklaakuviovalikoima, Exclusive, 45 mm, 310 kpl
Suklaakoristevalikoima tummasta suklaasta, joissa tumma suklaan maku ja tuoksu. Valikoima sisältää viisi erilaista suklaakorist...
Hyytelöimisaine Miroir Neutre 5 kg
Hyytelöimisaine Miroir Neutre on neutraali heti käyttövalmis peilikiille, jota voi helposti värjätä tai maustaa esimerkiksi sit...