Reseptit / Suklaamousse-ovablanca

Valmistusaineet

  • 400 g Suklaanappi tummaa Belcoladea

  • 200 g Festipak kasvirasvasekoitetta

  • 300 g Ovablanca marenkijauhetta

  • 200 g Vettä 20 °C

  • 1000 g Festipak kasvirasvasekoitetta vaahdotettuna

Valmistusohje

  1. Kiuhauta 200 g Festipakkia ja lisää suklaa ja sekoita tasaiseksi massaksi.
  2. Vaahdota kevyesti viilennetty Festipak ja lisää se kun massaan on jäähtynyt 32°C.
  3. Valmista marenki sekoittamalla marenkijauhe ja vesi 2 min. hitaalla nopeudella. Jatka vaahdottamista suurella nopeudella kunnes massasta muodostuu pehmeä vaahto.
  4. Lisää vaahdotettu marenki varovasti sekoittaen suklaamousseen.

Reseptin tuotteet

TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Marenkijauhe Ovablanca 4 x 1,25 kg
ARVIOITU SAATAVUUSAIKA Vko 21-22 Täydellinen sekoitus jauhemuodossa marengin valmistamiseksi. Valmista aidon makuisia marenkeja...
Kasvirasvasekoite Festipak 1L (Tilauserä 12L)
Tuote toimitetaan 12kpl:n erissä. Festipak on maustamaton kasvisrasvasekoite. Luo upeita jälkiruokia, joissa on vähemmän sokeri...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Suklaaspiraali, tumma, 80 kpl
Suklaaspiraali tummasta suklaasta, jossa tumman suklaan maku ja tuoksu. Koristeen koko 35x80mm.