Reseptit / Suklaamousse-ovablanca

Valmistusaineet

  • 400 g Suklaanappi tummaa Belcoladea

  • 200 g Festipak kasvirasvasekoitetta

  • 300 g Ovablanca marenkijauhetta

  • 200 g Vettä 20 °C

  • 1000 g Festipak kasvirasvasekoitetta vaahdotettuna

Valmistusohje

  1. Kiuhauta 200 g Festipakkia ja lisää suklaa ja sekoita tasaiseksi massaksi.
  2. Vaahdota kevyesti viilennetty Festipak ja lisää se kun massaan on jäähtynyt 32°C.
  3. Valmista marenki sekoittamalla marenkijauhe ja vesi 2 min. hitaalla nopeudella. Jatka vaahdottamista suurella nopeudella kunnes massasta muodostuu pehmeä vaahto.
  4. Lisää vaahdotettu marenki varovasti sekoittaen suklaamousseen.

Reseptin tuotteet

Suklaanappi tumma Belcolade 5 kg
Tasapainoinen tumma suklaa, jonka maussa on sopivaa kitkeryyttä ja tuoreita, hedelmäisiä aromeja. Kaakaopitoisuus min. 55,7 %. ...
Marenkijauhe Ovablanca 4 x 1,25 kg
Täydellinen sekoitus jauhemuodossa marengin valmistamiseksi. Valmista aidon makuisia marenkeja vain lisäämällä vesi! Voit valmi...
Kasvirasvasekoite Festipak 12 l
Festipak on maustamaton kasvisrasvasekoite. Luo upeita jälkiruokia, joissa on vähemmän sokeria, mutta ovat täynnä makua. Vaahdo...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Suklaakuppi Turbans 20 x 70 mm 84 kpl
Koristeellinen tumma suklaakuppi, jossa tumman suklaan maku ja tuoksu. Kupin koko 70x50x20 mm.
Suklaakuppi Pisa 35 x 49 mm 168 kpl
Suklaakuppi, jossa tumman suklaan maku ja tuoksu. Suklaakupin pohjan halkaisija 35 mm, yläreunan halkaisija 49 mm, korkeus 25 -...
Suklaaspiraali, tumma, 80 kpl
Suklaaspiraali tummasta suklaasta, jossa tumman suklaan maku ja tuoksu. Koristeen koko 35x80mm.