Reseptit / Suklaamousse-ovablanca

Valmistusaineet

  • 400 g Suklaanappi tummaa Belcoladea

  • 200 g Festipak kasvirasvasekoitetta

  • 300 g Ovablanca marenkijauhetta

  • 200 g Vettä 20 °C

  • 1000 g Festipak kasvirasvasekoitetta vaahdotettuna

Valmistusohje

  1. Kiuhauta 200 g Festipakkia ja lisää suklaa ja sekoita tasaiseksi massaksi.
  2. Vaahdota kevyesti viilennetty Festipak ja lisää se kun massaan on jäähtynyt 32°C.
  3. Valmista marenki sekoittamalla marenkijauhe ja vesi 2 min. hitaalla nopeudella. Jatka vaahdottamista suurella nopeudella kunnes massasta muodostuu pehmeä vaahto.
  4. Lisää vaahdotettu marenki varovasti sekoittaen suklaamousseen.

Reseptin tuotteet

Marenkijauhe Ovablanca 4 x 1,25 kg
Täydellinen sekoitus jauhemuodossa marengin valmistamiseksi. Valmista aidon makuisia marenkeja vain lisäämällä vesi! Voit valmi...

Saatat olla kiinnostunut näistä