Reseptit / Raparperi-macaron-leivokset

Valmistusaineet

  • 1000g Macaron mantelileivosmixiä

  • 185g vettä

  • 5 g Väriliuos mansikanpunainen Roberts

  • 600 g Raparperia

  • 150 g Sokeria

  • 400 g Kasvisrasvasekoite Chantypakia

  • 300 g Suklaanappi valkoinen Belgolade

  • 200 g Maustamatonta tuorejuustoa

  • 50-60g Vanilinikreemijauhe Roberts

Valmistusohje

  1. Valmista macaron-leivokset Macarons ohjeellamme.
  2. Leikkaa raparperit paloiksi. Laita kattilaan yhdessä sokerin kanssa. Keitä, kunnes raparperit ovat pehmenneet. Anna jäähtyä ja nosta jääkaappiin viilentymään.
  3. Vatkaa viilennetty Chantypak vaahdoksi.
  4. Sulata valkosuklaa mikrossa miedolla lämmöllä (n. 200 W).
  5. Yhdistä tuorejuusto, suklaasula ja rapaperihilloke keskenään ja lisää sitten vaahdotetun Chantypakin joukkoon.
  6. Sekoita joukkoon vaniliinikreemijauhetta, kunnes vaahto on sopivan jämäkkää ja pysyy pursottaessa kiinteänä.

Reseptin tuotteet

Macaron-mantelileivosmix 5 kg
Macaron sekoituksemme on helppo tapa tehdä kauniita ​​macaroneja. Lisää vain vettä ja sekoita. Jos olet valmis antamaan luovuud...
Vanilliinikreemijauhe Roberts 5 kg
Roberts vaniliinikreemijauheesta valmistuu helposti herkullinen vaniljanmakuinen kreemi  sekoittamalla jauhe vain veteen tai ma...
Suklaanappi valkoinen Belcolade 1 kg
Kauniisti tasapainoinen valkosuklaa (28%), jonka maussa vaniljaa ja ripaus keitettyä maitoa.  Belcolade on alkuperäinen belgia...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Vaahdotettava valkoinen suklaa Cryst-O-Fil 5 kg
Käyttövalmis Cryst-O-Fil on ainutlaatuinen pehmeä valkosuklaa, jossa on vaahdotusta kestävä rakenne. Tasapainoinen valkosuklaan...
Tumma suklaa ganache 5 kg
Täyteläinen tumma suklaa ganache on valmistettu aidosta Belgialaisesta suklaasta. Käyttövalmis tuote takaa, joka kerta kiiltävä...
Sitruunakreemi deli citron 5 kg
Käyttövalmis luonnollisen sitruunan makuinen kreemi "lemon curd". Kreemi on syvän keltainen ja paiston kestävä. Deli Citron keh...