Reseptit / Raparperi-macaron-leivokset
reseptit
Raparperi Macaron-leivokset
Valmista tyylikkäät kesäherkut. Valkosuklaalla kesytetty raparperi antaa ihanan maun pehmeän macaron-leivoksen sisälle.
Gluteeniton
Vähälaktoosinen
Valmistusaineet
-
1000g Macaron mantelileivosmixiä
-
185g vettä
-
5 g Väriliuos mansikanpunainen Roberts
-
600 g Raparperia
-
150 g Sokeria
-
400 g Kasvisrasvasekoite Chantypakia
-
300 g Suklaanappi valkoinen Belgolade
-
200 g Maustamatonta tuorejuustoa
-
50-60g Vanilinikreemijauhe Roberts
Valmistusohje
- Valmista macaron-leivokset Macarons ohjeellamme.
- Leikkaa raparperit paloiksi. Laita kattilaan yhdessä sokerin kanssa. Keitä, kunnes raparperit ovat pehmenneet. Anna jäähtyä ja nosta jääkaappiin viilentymään.
- Vatkaa viilennetty Chantypak vaahdoksi.
- Sulata valkosuklaa mikrossa miedolla lämmöllä (n. 200 W).
- Yhdistä tuorejuusto, suklaasula ja rapaperihilloke keskenään ja lisää sitten vaahdotetun Chantypakin joukkoon.
- Sekoita joukkoon vaniliinikreemijauhetta, kunnes vaahto on sopivan jämäkkää ja pysyy pursottaessa kiinteänä.