Reseptit / Raparperi-macaron-leivokset

Valmistusaineet

  • 1000g Macaron mantelileivosmixiä

  • 185g vettä

  • 5 g Väriliuos mansikanpunainen Roberts

  • 600 g Raparperia

  • 150 g Sokeria

  • 400 g Kasvisrasvasekoite Chantypakia

  • 300 g Suklaanappi valkoinen Belgolade

  • 200 g Maustamatonta tuorejuustoa

  • 50-60g Vanilinikreemijauhe Roberts

Valmistusohje

  1. Valmista macaron-leivokset Macarons ohjeellamme.
  2. Leikkaa raparperit paloiksi. Laita kattilaan yhdessä sokerin kanssa. Keitä, kunnes raparperit ovat pehmenneet. Anna jäähtyä ja nosta jääkaappiin viilentymään.
  3. Vatkaa viilennetty Chantypak vaahdoksi.
  4. Sulata valkosuklaa mikrossa miedolla lämmöllä (n. 200 W).
  5. Yhdistä tuorejuusto, suklaasula ja rapaperihilloke keskenään ja lisää sitten vaahdotetun Chantypakin joukkoon.
  6. Sekoita joukkoon vaniliinikreemijauhetta, kunnes vaahto on sopivan jämäkkää ja pysyy pursottaessa kiinteänä.

Reseptin tuotteet

Macaron-mantelileivosmix 5 kg
Macaron sekoituksemme on helppo tapa tehdä kauniita ​​macaroneja. Lisää vain vettä ja sekoita. Jos olet valmis antamaan luovuud...
Vanilliinikreemijauhe Roberts 5 kg
Roberts vaniliinikreemijauheesta valmistuu helposti herkullinen vaniljanmakuinen kreemi  sekoittamalla jauhe vain veteen tai ma...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Vaahdotettava valkoinen suklaa Cryst-O-Fil 5 kg
Käyttövalmis Cryst-O-Fil on ainutlaatuinen pehmeä valkosuklaa, jossa on vaahdotusta kestävä rakenne. Tasapainoinen valkosuklaan...
TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Tumma suklaa ganache 5 kg
ARVIOITU SAATAVUUSAIKA Vko 22 Täyteläinen tumma suklaa ganache on valmistettu aidosta Belgialaisesta suklaasta. Käyttövalmis tu...
TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Sitruunakreemi deli citron 5 kg
 ARVIOITU SAATAVUUSAIKA Vko 21 Käyttövalmis luonnollisen sitruunan makuinen kreemi "lemon curd". Kreemi on syvän keltainen ja p...