Reseptit / Mansikkamousse-bavarois

Valmistusaineet

  • 250 g Hyydykeaine Bavorois mansikkaa
  • 250-350 g vettä (50˚C)
  • 1000 g Kasvisrasvasekoite Festipackia

Valmistusohje

  1. Mittaa ainekset.
  2. Vatkaa jäähdytetty Festipak kevyeksi vaahdoksi.
  3. Yhdistä 50˚C vesi ja hyydykejauhe Bavarois ja sekoita hyvin.
  4. Lisää vesi hyydyke seos vaahdotettuun Chantypakkiin nostellen.
  5. Laita annosmaljoihin tai käytä moussekakkuun.

Reseptin tuotteet

Hyydykejauhe Bavarois mansikka 1,25 kg
Mansikanmakuisessa hyydykejauheessa pakastekuivatut marjanpalat antavat aidon maun. Mousse ja bavarois sekoituksemme avulla voi...
Kasvirasvasekoite Festipak 1L (Tilauserä 12L)
Tuote toimitetaan 12kpl:n erissä. Festipak on maustamaton kasvisrasvasekoite. Luo upeita jälkiruokia, joissa on vähemmän sokeri...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Kakkupohjaseos laktoositon 25 kg
Kakkupohjaseos on kermanvalkoisen jauhemainen leivonnaisekoite. Nopea ja helppo valmistus takaa suuren tilavuuden ja tasalaatui...
Hyytelöimisaine Miroir Neutre 5 kg
Hyytelöimisaine Miroir Neutre on neutraali heti käyttövalmis peilikiille, jota voi helposti värjätä tai maustaa esimerkiksi sit...
Suklaalastu valkoinen Belcolade 3 kg
Suklaalastut on valmistettu Belgialaisesta suklaasta. Lastuissa  valkosuklaan maku ja tuoksu.