Reseptit / Mansikkamousse-bavarois

Valmistusaineet

  • 250 g Hyydykeaine Bavorois mansikkaa
  • 250-350 g vettä (50˚C)
  • 1000 g Kasvisrasvasekoite Festipackia

Valmistusohje

  1. Mittaa ainekset.
  2. Vatkaa jäähdytetty Festipak kevyeksi vaahdoksi.
  3. Yhdistä 50˚C vesi ja hyydykejauhe Bavarois ja sekoita hyvin.
  4. Lisää vesi hyydyke seos vaahdotettuun Chantypakkiin nostellen.
  5. Laita annosmaljoihin tai käytä moussekakkuun.

Reseptin tuotteet

Saatat olla kiinnostunut näistä

Kakkupohjaseos laktoositon 25 kg
Kakkupohjaseoksemme takaa sinulle mielenrauhan leivos ja vetopohjien valmistuksessa.   Kermanvalkoinen jauhemainen leivonnaiss...
Hyytelöimisaine Miroir Neutre 5 kg
Hyytelöimisaine Miroir Neutre on neutraali heti käyttövalmis peilikiille, jota voi helposti värjätä tai maustaa esimerkiksi sit...
Suklaalastu valkoinen Belcolade 3 kg
Suklaalastut on valmistettu Belgialaisesta suklaasta. Lastuissa  valkosuklaan maku ja tuoksu.