Reseptit / Mansikkamousse-bavarois
reseptit
Mansikkamousse - Bavarois
Kun haluat luoda korkealaatuisia, herkullisia jälkiruokia ja moussekakkuja. Silloin Bavarois sekoituksemme tarjoavat joustavan, helppokäyttöisen ratkaisun.
Gluteeniton
Laktoositon
Munaton
Valmistusaineet
- 250 g Hyydykeaine Bavorois mansikkaa
- 250-350 g vettä (50˚C)
- 1000 g Kasvisrasvasekoite Festipackia
Valmistusohje
- Mittaa ainekset.
- Vatkaa jäähdytetty Festipak kevyeksi vaahdoksi.
- Yhdistä 50˚C vesi ja hyydykejauhe Bavarois ja sekoita hyvin.
- Lisää vesi hyydyke seos vaahdotettuun Chantypakkiin nostellen.
- Laita annosmaljoihin tai käytä moussekakkuun.