Reseptit / Rosmariini-marenki

Valmistusaineet

  • 1000 g Marenkijauhe Ovablancaa
  • 500 g Vettä
  • 20 g Tomusokeria
  • 20 g Rosmariinia

Valmistusohje

  1. Aja rosmariini ja tomusokeri pölyksi tehosekoittimella.
  2. Mittaa raaka-aineet puhtaaseen, rasvattomaan sekoitusastiaan.
  3. Sekoita hitaalla 2 min. ja voimakkaasti 5-7 min. tai niin kauan kunnes massa on haluamasi vahvuista.
  4. Levitä tai pursota marengit silikonimatolle tai leivinparille.
  5. Pehmeiden marenkien valmistus. Paista marenkeja miedossa 100-120º C asteen lämmössä uunissa noin 35-55 minuuttia, kunnes marengit ovat kuivia pinnasta ja pehmeitä sisältä.Varmista etteivät marengit saa uunissa väriä. Marengit ovat valmiita kun ne irtoavat leivinpaperista helposti. Voit testata helposti avaamalla uunin ja nostamalla yhden marengin leivinpaperilta, jso se lähtee hyvin irti ovat marengit valmiita.
  6. Kuivattujen marenkien valmistus. Paista 100º C 1,5-2 tuntia ja sen jälkeen 60º C 1/2-1 tuntia.
  7. Italialaisena marenkina. Pursota tai levitä marenki haluamallasi tavalla leivonnaiseen tai jälkiruokaan ja polta pinta kaasupolttimella.

Reseptin tuotteet

Marenkijauhe Ovablanca 4 x 1,25 kg
Täydellinen sekoitus jauhemuodossa marengin valmistamiseksi. Valmista aidon makuisia marenkeja vain lisäämällä vesi! Voit valmi...
Silikonipaperi 45x57 cm/1000 kpl
Rasvatiivis leivinpaperi, joka silikonoitu. Paperissa hyvä lämmönsietokyky ja tarttumaton pinta. Käytetään leivonnassa suojaama...

Saatat olla kiinnostunut näistä

TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Sitruunakreemi deli citron 5 kg
 (Arvioitu saapumisaika vko 46) Käyttövalmis luonnollisen sitruunan makuinen kreemi "lemon curd". Kreemi on syvän keltainen ja ...
Makuaine Passio 1 kg
Tuo tuotteellesi luonnollinen passionhedelmän maku ja väri. Makuaine on väriltään lempeän keltainen ja siinä on sileä siirappin...
Väriliuos mansikanpunainen E120+E160a, 200 g
Robertsin vesiliukoisilla väriliuoksilla voit sävyttää tai värjätä peittäen. Väriliuoksilla voit värjätä kiilteitä, kuorrutteit...