Reseptit / Suklainen-ganache-kuorruttamiseen

Valmistusaineet

  • 625 g Kuorrutenappi Tumma Coverluxia
  • 500 g Festipakkia

Valmistusohje

  1. Kiehauta Festipak ja kaada suklaa nappien päälle.
  2. Emulsioi suklaamassasta sauvasekoittimella kaikki ilma pois.
  3. Anna tasaantua ennen käyttöä.
  4. Käytä huoneenlämpöisenä tai lämmitä tarvittaessa 30-35 °C asteeseen.

Reseptin tuotteet

Kuorrutenappi tumma Coverlux 10 kg
Tumman suklaan makuinen kasvirasvapohjainen kuorrutenappi, jossa on erinomainen maku, rakenne ja kiilto. Käytetään kuten suklaa...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Hyydykejauhe Bavarois Neutra 1,25 kg
Neutraalinmakuisen hyydykejauheen voit helposti maustaa haluamallasi maulla. Mousse ja bavarois sekoituksemme avulla voit luoda...
Suklaaspiraali, tumma, 80 kpl
Suklaaspiraali tummasta suklaasta, jossa tumman suklaan maku ja tuoksu. Koristeen koko 35x80mm.