Reseptit / Marenki-perusohje

Valmistusaineet

  • 1000 g Marenkijauhe Ovablancaa
  • 500 g vettä ~5 °C

Valmistusohje

  1. Mittaa raaka-aineet puhtaaseen, rasvattomaan sekoitusastiaan.
  2. Sekoita hitaalla 2 min. ja voimakkaasti n. 5 minuttia tai niin kauan kunnes massa on haluamasi vahvuista.
  3. Levitä tai pursota marengit silikonimatolle tai leivinparille.
  4. Pehmeiden marenkien valmistus. Paista marenkeja miedossa 100-120º C asteen lämmössä uunissa noin 35-55 minuuttia, kunnes marengit ovat kuivia pinnasta ja pehmeitä sisältä.Varmista etteivät marengit saa uunissa väriä. Marengit ovat valmiita kun ne irtoavat leivinpaperista helposti. Voit testata helposti avaamalla uunin ja nostamalla yhden marengin leivinpaperilta, jso se lähtee hyvin irti ovat marengit valmiita.
  5. Kuivattujen marenkien valmistus. Paista 100º C asteessa 1 1/2-2 tuntia ja sen jälkeen 60º C asteesessa 1/2-1 tuntia.
  6. Italialaisena marenkina. Pursota tai levitä marenki haluamallasi tavalla leivonnaiseen tai jälkiruokaan ja polta pinta kaasupolttimella.

Reseptin tuotteet

TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Marenkijauhe Ovablanca 4 x 1,25 kg
(ARVIOITU SAATAVUUSAIKA Vko 41 ) Täydellinen sekoitus jauhemuodossa marengin valmistamiseksi. Valmista aidon makuisia marenkeja...
Silikonipaperi 45x57 cm/1000 kpl
Rasvatiivis leivinpaperi, joka silikonoitu. Paperissa hyvä lämmönsietokyky ja tarttumaton pinta. Käytetään leivonnassa suojaama...

Saatat olla kiinnostunut näistä

TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Sitruunakreemi deli citron 5 kg
(arvioitu saatavuusaika vko 42) Käyttövalmis luonnollisen sitruunan makuinen kreemi "lemon curd". Kreemi on syvän keltainen ja ...
Vanilliinikreemijauhe Roberts 5 kg
Roberts vaniliinikreemijauheesta valmistuu helposti herkullinen vaniljanmakuinen kreemi  sekoittamalla jauhe vain veteen tai ma...
Makuaine Sitruuna 1 kg
(arvioitu saapumisaika vko 5-6) Tuo tuotteellesi luonnollinen sitruunan pehmeä maku ja väri. Makuaine on väriltään hailakan kel...