Reseptit / Banaanisuklaakakku
reseptit
Banaanisuklaakakku
Tämä kakku on ihanan kostea ja täynnä suklaan ja banaanin makuja. Banaanin ansiosta tämä kakku säilyy mehevänä useamman päivän.
Gluteeniton
Laktoositon
Valmistusaineet
- 220 g Suklaanappi tumma Belgoladea
- 330 g Banaania
- 330 g Sokeria
- 120 g Kananmunia
- 10 g Leivinjauhetta
- 175 g Voi laktoositon
Valmistusohje
- Sekoita kaikki ainekset paitsi suklaa ja aja tehosekoittimella tasaiseksi.
- Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja lisää se massaan, sekoita.
- Kaada taikina vuokaan.
- Paista matalalla lämmöllä 120-140°C n. 45-60 minuuttia.
- Anna jäähtyä rauhassa.