Reseptit / Suklainen-tayteganache

Valmistusaineet

  • 410 g Kuorrutenappi tumma Coverluxia
  • 250 g Kasvisrasvasekoite Festipakia
  • 85 g Tärkkelyssiirappia

Valmistusohje

  1. Keitä Festipak ja tärkkelyssiirappi noin 95 °C asteeseen.
  2. Emulsioi suklaamassasta sauvasekoittimella kaikki ilma pois.
  3. Anna tasaantua ennen käyttöä.
  4. Käytä huoneenlämpöisenä tai lämmitä tarvittaessa 30-32 °C asteeseen.

Reseptin tuotteet

Kuorrutenappi tumma Coverlux 10 kg
Tumman suklaan makuinen kasvirasvapohjainen kuorrutenappi, jossa on erinomainen maku, rakenne ja kiilto. Käytetään kuten suklaa...
Kasvirasvasekoite Festipak 1L (Tilauserä 12L)
Tuote toimitetaan 12kpl:n erissä. Festipak on maustamaton kasvisrasvasekoite. Luo upeita jälkiruokia, joissa on vähemmän sokeri...
Tärkkelyssiirappi 40, 10 kg
Tärkkelyssiirappi on siirappimainen kirkas sokeriliuos. Tärkkelyssisiirappi säätelee tavallisen sokerin kiteytymistä ja antaa r...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Amerikan Muffinssimix 12,5 kg
Tuote lopetetaan syksyllä 2020!  Tuotteen tulee korvaamaan luonnolisempi seos 21191 Tegral Satin Cream Cake CL 10KG.  Erittäin ...
Kaakaojauhe 100 % 3 kg
100% kaakaota, jossa rasvapitoisuus 22-24 %. Jauheessa on punertavanruskea väri ja suklainen maku. Hienon rakenteensa ansiosta ...
Vaahdotettava valkoinen suklaa Cryst-O-Fil 5 kg
Käyttövalmis Cryst-O-Fil on ainutlaatuinen pehmeä valkosuklaa, jossa on vaahdotusta kestävä rakenne. Tasapainoinen valkosuklaan...