Reseptit / Suklainen-tayteganache

Valmistusaineet

  • 410 g Kuorrutenappi tumma Coverluxia
  • 250 g Kasvisrasvasekoite Festipakia
  • 85 g Tärkkelyssiirappia

Valmistusohje

  1. Keitä Festipak ja tärkkelyssiirappi noin 95 °C asteeseen.
  2. Emulsioi suklaamassasta sauvasekoittimella kaikki ilma pois.
  3. Anna tasaantua ennen käyttöä.
  4. Käytä huoneenlämpöisenä tai lämmitä tarvittaessa 30-32 °C asteeseen.

Reseptin tuotteet

Kuorrutenappi tumma Coverlux 10 kg
Tumman suklaan makuinen kasvirasvapohjainen kuorrutenappi, jossa on erinomainen maku, rakenne ja kiilto. Käytetään kuten suklaa...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Amerikan Muffinssimix 12,5 kg
Erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen seos takaa tasalaatuisen tuotteen yhä uudelleen. Lisäksi saat tuotteisiisi erinomaise...
Kaakaojauhe 100 % 3 kg
100% kaakaota, jossa rasvapitoisuus 22-24 %. Jauheessa on punertavanruskea väri ja suklainen maku. Hienon rakenteensa ansiosta ...
Vaahdotettava valkoinen suklaa Cryst-O-Fil 5 kg
Käyttövalmis Cryst-O-Fil on ainutlaatuinen pehmeä valkosuklaa, jossa on vaahdotusta kestävä rakenne. Tasapainoinen valkosuklaan...