Reseptit / Suklainen-tayteganache

Valmistusaineet

  • 410 g Kuorrutenappi tumma Coverluxia
  • 250 g Kasvisrasvasekoite Festipakia
  • 85 g Tärkkelyssiirappia

Valmistusohje

  1. Keitä Festipak ja tärkkelyssiirappi noin 95 °C asteeseen.
  2. Emulsioi suklaamassasta sauvasekoittimella kaikki ilma pois.
  3. Anna tasaantua ennen käyttöä.
  4. Käytä huoneenlämpöisenä tai lämmitä tarvittaessa 30-32 °C asteeseen.

Reseptin tuotteet

Kuorrutenappi tumma Coverlux 10 kg
Tumman suklaan makuinen kasvirasvapohjainen kuorrutenappi, jossa on erinomainen maku, rakenne ja kiilto. Käytetään kuten suklaa...
Kasvirasvasekoite Festipak 1L (Tilauserä 12L)
Tuote toimitetaan 12kpl:n erissä. Festipak on maustamaton kasvisrasvasekoite. Luo upeita jälkiruokia, joissa on vähemmän sokeri...
Tärkkelyssiirappi 40, 10 kg
Poistuva tuote. Valikoimamme uudistuu! Tärkkelyssiirappi on siirappimainen kirkas sokeriliuos. Tärkkelyssisiirappi säätelee tav...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Amerikan Muffinssimix 12,5 kg
Erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen seos takaa tasalaatuisen tuotteen yhä uudelleen. Lisäksi saat tuotteisiisi erinomaise...
Kaakaojauhe 100 % 3 kg
100% kaakaota, jossa rasvapitoisuus 22-24 %. Jauheessa on punertavanruskea väri ja suklainen maku. Hienon rakenteensa ansiosta ...
TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Vaahdotettava valkoinen suklaa Cryst-O-Fil 5 kg
 (ARVIOITU SAATAVUUSAIKA Vko 46-47 ) Käyttövalmis Cryst-O-Fil on ainutlaatuinen pehmeä valkosuklaa, jossa on vaahdotusta kestäv...