Reseptit / Juustokakku-brownies
reseptit
Juustokakku-Brownies
Suklainen brownie kohtaa kermaisen juustokakun.
Gluteeniton
Valmistusaineet
- 300 g Suklaanappi tumma Belgoladea
- 300 g voita
- 180 g sokeria
- 6 kpl kananmunia
- 60 g Farinex tapiokatärkkelystä
- 120 g Juustokakku täyte Cheesecakea
- 170 g hasselpähkinärouhetta
Valmistusohje
- Mittaa sokeri ja kananmunat ja vatkaa vaahdoksi.
- Sulata voi kattilassa ja lisää siihen suklaa, nostele sekaisin.
- Lisää voi-suklaamassa muna-sokerivaahtoon ja nostele sekaisin.
- Lisää farinex, pähkinät ja sekoita varovasti.
- Kaada massa uunivuokaan. Nosta juustokakkumassaa taikinan päälle klöntteinä ja kääntele pintaan kaunis kuvio.
- Paista brownieta 180 °C n.17-23 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa huoneenlämpöiseksi.