Reseptit / Juustokakku-brownies

Valmistusaineet

  • 300 g Suklaanappi tumma Belgoladea
  • 300 g voita
  • 180 g sokeria
  • 6 kpl kananmunia
  • 60 g Farinex tapiokatärkkelystä
  • 120 g Juustokakku täyte Cheesecakea
  • 170 g hasselpähkinärouhetta

Valmistusohje

  1. Mittaa sokeri ja kananmunat ja vatkaa vaahdoksi.
  2. Sulata voi kattilassa ja lisää siihen suklaa, nostele sekaisin.
  3. Lisää voi-suklaamassa muna-sokerivaahtoon ja nostele sekaisin.
  4. Lisää farinex, pähkinät ja sekoita varovasti.
  5. Kaada massa uunivuokaan. Nosta juustokakkumassaa taikinan päälle klöntteinä ja kääntele pintaan kaunis kuvio.
  6. Paista brownieta 180 °C n.17-23 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa huoneenlämpöiseksi.

Reseptin tuotteet

Farinex VA 70T E1442 Avebe Food 1kg (Tilauserä 20kg)
Tuote toimitetaan 20kg:n säkissä. Tapiokatärkkelys on luonnollisesti gluteenitonta. Tapiokatärkkelys tuo rapeaa rakennetta sekä...
Juustokakkutäyte Cheesecake 5 kg
Perinteisen New Yorkin reseptin innoittamana valmistettu juustokakkutäyte, joka sisältää 30% kermajuustoa mikä varmistaa, että ...

Saatat olla kiinnostunut näistä

TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Tumma suklaa ganache 5 kg
ARVIOITU SAATAVUUSAIKA Vko 22 Täyteläinen tumma suklaa ganache on valmistettu aidosta Belgialaisesta suklaasta. Käyttövalmis tu...