Reseptit / Juustokakku-brownies

Valmistusaineet

  • 300 g Suklaanappi tumma Belgoladea
  • 300 g voita
  • 180 g sokeria
  • 6 kpl kananmunia
  • 60 g Farinex tapiokatärkkelystä
  • 120 g Juustokakku täyte Cheesecakea
  • 170 g hasselpähkinärouhetta

Valmistusohje

  1. Mittaa sokeri ja kananmunat ja vatkaa vaahdoksi.
  2. Sulata voi kattilassa ja lisää siihen suklaa, nostele sekaisin.
  3. Lisää voi-suklaamassa muna-sokerivaahtoon ja nostele sekaisin.
  4. Lisää farinex, pähkinät ja sekoita varovasti.
  5. Kaada massa uunivuokaan. Nosta juustokakkumassaa taikinan päälle klöntteinä ja kääntele pintaan kaunis kuvio.
  6. Paista brownieta 180 °C n.17-23 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa huoneenlämpöiseksi.

Reseptin tuotteet

Suklaanappi tumma Belcolade 5 kg
Tasapainoinen tumma suklaa, jonka maussa on sopivaa kitkeryyttä ja tuoreita, hedelmäisiä aromeja. Kaakaopitoisuus min. 55,7 %. ...
Farinex VA 70T E1442 Avebe Food 1kg (Tilauserä 20kg)
Tuote toimitetaan 20kg:n säkissä. Tapiokatärkkelys on luonnollisesti gluteenitonta. Tapiokatärkkelys tuo rapeaa rakennetta sekä...
Juustokakkutäyte Cheesecake 5 kg
Perinteisen New Yorkin reseptin innoittamana valmistettu juustokakkutäyte, joka sisältää 30% kermajuustoa mikä varmistaa, että ...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Tumma suklaa ganache 5 kg
Täyteläinen tumma suklaa ganache on valmistettu aidosta Belgialaisesta suklaasta. Käyttövalmis tuote takaa, joka kerta kiiltävä...
Vaniljakreemi Cremfil 13 kg
Käyttövalmis vaniljanmakuinen sileän pehmeä kreemi. Väriltään syvän keltainen. Ylivoimaisen vakauden ansiosta voidaan käyttää e...