Reseptit / Vaahdotettu-tummasuklaaganache

Valmistusaineet

  • 400 g Suklaanappi tumma Belgoladea
  • 450 g Festipakia
  • 50 g Hunajaa
  • 50 g Tärkkelyssiirappia 40
  • 900 g Festipakia

Valmistusohje

  1. Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa.
  2. Kiehauta 400 g Festipak, hunaja ja glukoosi.
  3. Sekoita 50 g kylmää Festipakkia suklaan sekaan niin, että massa leikkaa.
  4. Ota kiinni kiehautetulla kermalla ja emulsioi sauvasekoittimella.
  5. Lisää loppu kylmä Festipak.
  6. Anna levätä yö, vatkaa auki seuraavana päivänä ja käytä.

Reseptin tuotteet

Suklaanappi tumma Belcolade 5 kg
Tasapainoinen tumma suklaa, jonka maussa on sopivaa kitkeryyttä ja tuoreita, hedelmäisiä aromeja. Kaakaopitoisuus min. 55,7 %. ...
Kasvirasvasekoite Festipak 12 l
Festipak on maustamaton kasvisrasvasekoite. Luo upeita jälkiruokia, joissa on vähemmän sokeria, mutta ovat täynnä makua. Vaahdo...
Tärkkelyssiirappi 40, 10 kg
Tärkkelyssiirappi on siirappimainen kirkas sokeriliuos. Tärkkelyssisiirappi säätelee tavallisen sokerin kiteytymistä ja antaa r...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Macaron-mantelileivosmix 5 kg
Macaron sekoituksemme on helppo tapa tehdä kauniita ​​macaroneja. Lisää vain vettä ja sekoita. Jos olet valmis antamaan luovuud...
Amerikan Muffinssimix 12,5 kg
Erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen seos takaa tasalaatuisen tuotteen yhä uudelleen. Lisäksi saat tuotteisiisi erinomaise...
Suklaakuppi Pisa 35 x 49 mm 168 kpl
Suklaakuppi, jossa tumman suklaan maku ja tuoksu. Suklaakupin pohjan halkaisija 35 mm, yläreunan halkaisija 49 mm, korkeus 25 -...