Reseptit / Vaahdotettu-tummasuklaaganache
reseptit
Vaahdotettu tummasuklaaganache
Vaahdotte suklaaganache on upea ja herkullinen lisä kakkuihin sekä leivonnaisiin.
Tällä suklaaganachella pystyt täyttämään kakun tai vaikka kuorruttamaan kuppikakkuja pursottaen tai lastalla. Vaahdotettu ganache sopii myös macaron-leivosten täytteeksi.
Gluteeniton
Laktoositon
Munaton
Valmistusaineet
- 400 g Suklaanappi tumma Belgoladea
- 450 g Festipakia
- 50 g Hunajaa
- 50 g Tärkkelyssiirappia 40
- 900 g Festipakia
Valmistusohje
- Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa.
- Kiehauta 400 g Festipak, hunaja ja glukoosi.
- Sekoita 50 g kylmää Festipakkia suklaan sekaan niin, että massa leikkaa.
- Ota kiinni kiehautetulla kermalla ja emulsioi sauvasekoittimella.
- Lisää loppu kylmä Festipak.
- Anna levätä yö, vatkaa auki seuraavana päivänä ja käytä.