Reseptit / Macarons

Valmistusaineet

  • 1000g Macaron mantelileivosmixiä
  • 190g vettä

Käytettäessä elintarvikevärejä tai hedelmäpastaa, vähennetään sen määrä veden määrästä.

Valmistusohje

  1. Punnitse ja macaron mantelimix ja vesi (50C), yhdistä.
  2. Sekoita pienellä nopeudella 30 sekuntia.
  3. Sekoita sitten suurella nopeudella 4-5 minuuttia. Saadaksesi mahdollisimman paljon ilmaa taikinaan.
  4. Pursota macaronit 8mm sileällä tyllalla silikonialustalle tai leivinpaperille.
  5. Anna macaronien levätä 45 - 50 minuutin ajan, kunnes pinta on kuivannut.
  6. Paisto: 130 ° C - 140 ° C, n.20-24 min. Höyrypelti auki. (Käytä paistamisessa kahta peltiä päällekkäin.)
  7. Anna jäähtyä ennen täyttöä.

Reseptin tuotteet

Macaron-mantelileivosmix 5 kg
Macaron sekoituksemme on helppo tapa tehdä kauniita ​​macaroneja. Lisää vain vettä ja sekoita. Jos olet valmis antamaan luovuud...

Saatat olla kiinnostunut näistä

TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Vaahdotettava valkoinen suklaa Cryst-O-Fil 5 kg
 (ARVIOITU SAATAVUUSAIKA Vko 46-47 ) Käyttövalmis Cryst-O-Fil on ainutlaatuinen pehmeä valkosuklaa, jossa on vaahdotusta kestäv...
Väriliuos mansikanpunainen E120+E160a, 200 g
Robertsin vesiliukoisilla väriliuoksilla voit sävyttää tai värjätä peittäen. Väriliuoksilla voit värjätä kiilteitä, kuorrutteit...
Sitruunakreemi deli citron 5 kg
Käyttövalmis luonnollisen sitruunan makuinen kreemi "lemon curd". Kreemi on syvän keltainen ja paiston kestävä. Deli Citron keh...