Reseptit / Macarons

Valmistusaineet

  • 1000g Macaron mantelileivosmixiä
  • 190g vettä

Käytettäessä elintarvikevärejä tai hedelmäpastaa, vähennetään sen määrä veden määrästä.

Valmistusohje

  1. Punnitse ja macaron mantelimix ja vesi (50C), yhdistä.
  2. Sekoita pienellä nopeudella 30 sekuntia.
  3. Sekoita sitten suurella nopeudella 4-5 minuuttia. Saadaksesi mahdollisimman paljon ilmaa taikinaan.
  4. Pursota macaronit 8mm sileällä tyllalla silikonialustalle tai leivinpaperille.
  5. Anna macaronien levätä 45 - 50 minuutin ajan, kunnes pinta on kuivannut.
  6. Paisto: 130 ° C - 140 ° C, n.20-24 min. Höyrypelti auki. (Käytä paistamisessa kahta peltiä päällekkäin.)
  7. Anna jäähtyä ennen täyttöä.

Reseptin tuotteet

Macaron-mantelileivosmix 5 kg
Macaron sekoituksemme on helppo tapa tehdä kauniita ​​macaroneja. Lisää vain vettä ja sekoita. Jos olet valmis antamaan luovuud...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Vaahdotettava valkoinen suklaa Cryst-O-Fil 5 kg
Käyttövalmis Cryst-O-Fil on ainutlaatuinen pehmeä valkosuklaa, jossa on vaahdotusta kestävä rakenne. Tasapainoinen valkosuklaan...
Väriliuos mansikanpunainen E120+E160a, 200 g
Tuote poistuu valikoimistamme. Robertsin vesiliukoisilla väriliuoksilla voit sävyttää tai värjätä peittäen. Väriliuoksilla voit...