Reseptit / Macarons
reseptit
Macarons
Tartu tähän ohjeeseen Macarons-leivoksissa ja onnistu! Tarvitset vain keittiövaa´an ja hieman aikaa. Täydellisten macaron-leivosten salaisuus on tarkasti punnitut raaka-aineet ja leivospohjien kuivattaminen ennen paistoa. Lopputuloksena suussa sulavia mantelileivoksia.
Gluteeniton
Vähälaktoosinen
Valmistusaineet
- 1000g Macaron mantelileivosmixiä
- 190g vettä
Käytettäessä elintarvikevärejä tai hedelmäpastaa, vähennetään sen määrä veden määrästä.
Valmistusohje
- Punnitse ja macaron mantelimix ja vesi (50C), yhdistä.
- Sekoita pienellä nopeudella 30 sekuntia.
- Sekoita sitten suurella nopeudella 4-5 minuuttia. Saadaksesi mahdollisimman paljon ilmaa taikinaan.
- Pursota macaronit 8mm sileällä tyllalla silikonialustalle tai leivinpaperille.
- Anna macaronien levätä 45 - 50 minuutin ajan, kunnes pinta on kuivannut.
- Paisto: 130 ° C - 140 ° C, n.20-24 min. Höyrypelti auki. (Käytä paistamisessa kahta peltiä päällekkäin.)
- Anna jäähtyä ennen täyttöä.