Reseptit / Vegaaninen-suklaamousse

Valmistusaineet

  • 500 g Suklaanappi Tumma Belgoladea
  • 1000 g Kasvisrasvasekoite Ambiante
  • 50 g Hyydykejauhe Bavaroi Neutre gelatiiniton
  • 300 g Ambiante

Valmistusohje

  1. Kiehauta 300g Ambiantea.
  2. Lisää suklaa lämpimään Ambianteen ja sekoita.
  3. Lisää bavarois jauhe noin 50 °C:seen massaan ja emulsoi sauvasekoittimella.
  4. Vaahdota viilennetty Ambiante kevyesti ja nostele suklaamassaan.

Reseptin tuotteet

Kasvisrasvasekoite Ambiante 12 l
Ambiante vaahtoutuva kasvirasvasekoite on vegaaninen vaihtoehto kermalle. Ambiantessa on täyteläinen, hennon vaniljainen maku ​...
Hyydykejauhe Bavarois Neutre gelatiiniton 10 kg
Vegaanisen neutraalinmakuisen hyydykejauheen voit helposti maustaa haluamallasi maulla. Mousse ja bavarois sekoituksemme avulla...
Suklaanappi tumma Belcolade 5 kg
Tasapainoinen tumma suklaa, jonka maussa on sopivaa kitkeryyttä ja tuoreita, hedelmäisiä aromeja. Kaakaopitoisuus min. 55,7 %. ...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Suklaanappi tumma Belcolade Peru 64%
Tumma suklaa, joka on valmistettu Criollo- ja Trinitario kaakaopapujen sekoituksesta. Suklaassa on miellyttävän hapokas kaakaon...
Makuaine Passio 1 kg
Tuo tuotteellesi luonnollinen passionhedelmän maku ja väri. Makuaine on väriltään lempeän keltainen ja siinä on sileä siirappin...
Tumma tryffeli 6 kg
Suklaanmakuinen tryffeli. Pehmeä käyttövalmis täyte sopii leivonnaisten koristeluun, kuorruttamiseen ja täytteeksi myös konveht...