Reseptit / Vegaaninen-suklaamousse

Valmistusaineet

  • 500 g Suklaanappi Tumma Belgoladea
  • 1000 g Kasvisrasvasekoite Ambiante
  • 50 g Hyydykejauhe Bavaroi Neutre gelatiiniton
  • 300 g Ambiante

Valmistusohje

  1. Kiehauta 300g Ambiantea.
  2. Lisää suklaa lämpimään Ambianteen ja sekoita.
  3. Lisää bavarois jauhe noin 50 °C:seen massaan ja emulsoi sauvasekoittimella.
  4. Vaahdota viilennetty Ambiante kevyesti ja nostele suklaamassaan.

Reseptin tuotteet

Hyydykejauhe Bavarois Neutre gelatiiniton 10 kg
Vegaanisen neutraalinmakuisen hyydykejauheen voit helposti maustaa haluamallasi maulla. Mousse ja bavarois sekoituksemme avulla...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Tumma tryffeli 6 kg
Suklaanmakuinen tryffeli. Pehmeä käyttövalmis täyte sopii leivonnaisten koristeluun, kuorruttamiseen ja täytteeksi myös konveht...