Reseptit / Vegaaninen-suklaamousse

Valmistusaineet

  • 500 g Suklaanappi Tumma Belgoladea
  • 1000 g Kasvisrasvasekoite Ambiante
  • 50 g Hyydykejauhe Bavaroi Neutre gelatiiniton
  • 300 g Ambiante

Valmistusohje

  1. Kiehauta 300g Ambiantea.
  2. Lisää suklaa lämpimään Ambianteen ja sekoita.
  3. Lisää bavarois jauhe noin 50 °C:seen massaan ja emulsoi sauvasekoittimella.
  4. Vaahdota viilennetty Ambiante kevyesti ja nostele suklaamassaan.

Reseptin tuotteet

Kasvisrasvasekoite Ambiante 1L (Tilauserä 12L)
Tuote toimitetaan 12kpl:n erissä.  Ambiante vaahtoutuva kasvirasvasekoite on vegaaninen vaihtoehto kermalle. Ambiantessa on täy...
Hyydykejauhe Bavarois Neutre gelatiiniton 10 kg
Vegaanisen neutraalinmakuisen hyydykejauheen voit helposti maustaa haluamallasi maulla. Mousse ja bavarois sekoituksemme avulla...
Suklaanappi tumma Belcolade 5 kg
Tasapainoinen tumma suklaa, jonka maussa on sopivaa kitkeryyttä ja tuoreita, hedelmäisiä aromeja. Kaakaopitoisuus min. 55,7 %. ...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Makuaine Passio 1 kg
Tuo tuotteellesi luonnollinen passionhedelmän maku ja väri. Makuaine on väriltään lempeän keltainen ja siinä on sileä siirappi...
Tumma tryffeli 6 kg
Suklaanmakuinen tryffeli. Pehmeä käyttövalmis täyte sopii leivonnaisten koristeluun, kuorruttamiseen ja täytteeksi myös konveht...