Reseptit / Valkosuklainen-ganache-kuorruttamiseen

Valmistusaineet

  • 660 g Kuorrutenappi valkoinen Caratia
  • 500 g Festipackia

Valmistusohje

  1. Kiehauta Festipak ja kaada suklaa nappien päälle.
  2. Emulsioi suklaamassasta sauvasekoittimella kaikki ilma pois.
  3. Anna tasaantua ennen käyttöä.
  4. Käytä huoneenlämpöisenä tai lämmitä tarvittaessa 30-35 °C asteeseen.

Reseptin tuotteet

Saatat olla kiinnostunut näistä

Amerikan Muffinssimix 12,5 kg
Erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen seos takaa tasalaatuisen tuotteen yhä uudelleen. Lisäksi saat tuotteisiisi erinomaise...
Hyydykejauhe Bavarois Neutra 1,25 kg
Neutraalinmakuisen hyydykejauheen voit helposti maustaa haluamallasi maulla. Mousse ja bavarois sekoituksemme avulla voit luoda...