Reseptit / Valkosuklainen-ganache-kuorruttamiseen

Valmistusaineet

  • 660 g Kuorrutenappi valkoinen Caratia
  • 500 g Festipackia

Valmistusohje

  1. Kiehauta Festipak ja kaada suklaa nappien päälle.
  2. Emulsioi suklaamassasta sauvasekoittimella kaikki ilma pois.
  3. Anna tasaantua ennen käyttöä.
  4. Käytä huoneenlämpöisenä tai lämmitä tarvittaessa 30-35 °C asteeseen.

Reseptin tuotteet

Saatat olla kiinnostunut näistä

TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Amerikan Muffinssimix 12,5 kg
ARVIOITU SAATAVUUSAIKA VKO 31 Erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen seos takaa tasalaatuisen tuotteen yhä uudelleen. Lisäks...
Hyydykejauhe Bavarois Neutra 1,25 kg
Neutraalinmakuisen hyydykejauheen voit helposti maustaa haluamallasi maulla. Mousse ja bavarois sekoituksemme avulla voit luoda...