Reseptit / Valkosuklainen-ganache-kuorruttamiseen

Valmistusaineet

  • 660 g Kuorrutenappi valkoinen Caratia
  • 500 g Festipackia

Valmistusohje

  1. Kiehauta Festipak ja kaada suklaa nappien päälle.
  2. Emulsioi suklaamassasta sauvasekoittimella kaikki ilma pois.
  3. Anna tasaantua ennen käyttöä.
  4. Käytä huoneenlämpöisenä tai lämmitä tarvittaessa 30-35 °C asteeseen.

Reseptin tuotteet

Kuorrutenappi valkoinen Carat 10 kg
Valkoisen suklaan makuinen kasvirasvapohjainen kuorrutenappi, jossa on erinomainen maku, rakenne ja kiilto. Käytetään kuten suk...
Kasvirasvasekoite Festipak 1L (Tilauserä 12L)
Tuote toimitetaan 12kpl:n erissä. Festipak on maustamaton kasvisrasvasekoite. Luo upeita jälkiruokia, joissa on vähemmän sokeri...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Amerikan Muffinssimix 12,5 kg
Tuote lopetetaan syksyllä 2020!  Tuotteen tulee korvaamaan luonnolisempi seos 21191 Tegral Satin Cream Cake CL 10KG.  Erittäin ...
Hyydykejauhe Bavarois Neutra 1,25 kg
Neutraalinmakuisen hyydykejauheen voit helposti maustaa haluamallasi maulla. Mousse ja bavarois sekoituksemme avulla voit luoda...
TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Suklaanappi Amber 4 kg
(arvioitu saapumisaika vko 50)Uusi suklaa innovaatio Belgoladelta. Amber suklaassa on intensiivinen, mutta tasapainoinen karame...