Reseptit / Valkosuklaa-peilikiille-mirror-glaze

Valmistusaineet

  • 300 g Maitoa laktoositon
  • 500 g Tärkkelysiirappia
  • 1000 g Suklaanappi valkoinen Belgoladea
  • 1000 g Hyytelöimisaine Miroir Neutrea
  • 30 g Liivatelehtiä

Valmistusohje

  1. Lämmitä maito ja glukoosi, kaada suklaan päälle.
  2. Lisää liotettu liivate ja miroir neutre huoneenlämpöisenä.
  3. Emulsioi sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
  4. Anna tasaantua vuorokausi ennen kuorruttamista.
  5. Käyttölämpötila 27-35°C

Reseptin tuotteet

Hyytelöimisaine Miroir Neutre 5 kg
Hyytelöimisaine Miroir Neutre on neutraali heti käyttövalmis peilikiille, jota voi helposti värjätä tai maustaa esimerkiksi sit...
Suklaanappi valkoinen Belcolade 5 kg
Kauniisti tasapainoinen valkosuklaa (28%), jonka maussa vaniljaa ja ripaus keitettyä maitoa.  Belcolade on alkuperäinen belgial...
Liivatelehti 1 kg
Kirkas liivatelehti sisältää eläinpohjaista hyytelöainetta ja yhden liivatelehden paino n. 3 g. Liivatelehti on yleisimmin käyt...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Harmony Neutra 14 kg
Helppokäyttöisellä Harmony kiilteellä voit tehdä tuotteestasi vielä paremman ja suojata sitä samanaikaisesti. Kiille viimeistel...
Tumma suklaa ganache 5 kg
Täyteläinen tumma suklaa ganache on valmistettu aidosta Belgialaisesta suklaasta. Käyttövalmis tuote takaa, joka kerta kiiltävä...
Kuorrutenappi valkoinen Carat 10 kg
Valkoisen suklaan makuinen kasvirasvapohjainen kuorrutenappi, jossa on erinomainen maku, rakenne ja kiilto. Käytetään kuten suk...