Reseptit / Valkosuklaa-peilikiille-mirror-glaze
reseptit
Valkosuklaa peilikiille - Mirror glaze
Tämä niin sanottu mirror glaze on vielä aika uusi tuttavuus Suomessa. Kiille on viimeistelee kakkusi ja sopii myös hyvin kakkujen reunoille. Peilikirkas suklaakiille on sekä todella kaunis että herkullinen. Jos kuitenkin haluaa tehdä erivärisiä kuorrutteita tämän voi myös helposti värjätä haluamallasi tavalla.
Gluteeniton
Munaton
Vähälaktoosinen
Valmistusaineet
- 300 g Maitoa laktoositon
- 500 g Tärkkelysiirappia
- 1000 g Suklaanappi valkoinen Belgoladea
- 1000 g Hyytelöimisaine Miroir Neutrea
- 30 g Liivatelehtiä
Valmistusohje
- Lämmitä maito ja glukoosi, kaada suklaan päälle.
- Lisää liotettu liivate ja miroir neutre huoneenlämpöisenä.
- Emulsioi sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
- Anna tasaantua vuorokausi ennen kuorruttamista.
- Käyttölämpötila 27-35°C