Reseptit / Tumma-suklaa-peilikiille

Valmistusaineet

  • 425 g Suklaanappi tumma Belgoladea
  • 1000 g hyytelöimisaine Miroir Neutrea
  • 500 g Tärkkelysiirappia
  • 300 g Maitoa laktoositon
  • 30 g Liivatelehtiä

Valmistusohje

  1. Lämmitä maito ja glukoosi, kaada suklaan päälle.
  2. Lisää liotettu ja sulatettu liivate sekä hyytelöimisaine Miroir huoneenlämpöisenä.
  3. Emulsioi sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
  4. Anna tasaantua vuorokausi ennen kuorruttamista.
  5. Käyttölämpötila 27-35°C

Reseptin tuotteet

Hyytelöimisaine Miroir Neutre 5 kg
Hyytelöimisaine Miroir Neutre on neutraali heti käyttövalmis peilikiille, jota voi helposti värjätä tai maustaa esimerkiksi sit...
Suklaanappi tumma Belcolade 5 kg
Tasapainoinen tumma suklaa, jonka maussa on sopivaa kitkeryyttä ja tuoreita, hedelmäisiä aromeja. Kaakaopitoisuus min. 55,7 %. ...
Tärkkelyssiirappi 40, 10 kg
Poistuva tuote. Valikoimamme uudistuu! Tärkkelyssiirappi on siirappimainen kirkas sokeriliuos. Tärkkelyssisiirappi säätelee tav...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Suklaanappi Amber 4 kg
Amber suklaassa on intensiivinen, mutta tasapainoinen karamellin ja suklaan maku, josta löytyy karamellin ja voin vivahteita se...
Harmony Neutra 14 kg
Helppokäyttöisellä Harmony kiilteellä voit tehdä tuotteestasi vielä paremman ja suojata sitä samanaikaisesti. Kiille viimeistel...
Kuorrutenappi tumma Coverlux 10 kg
Tumman suklaan makuinen kasvirasvapohjainen kuorrutenappi, jossa on erinomainen maku, rakenne ja kiilto. Käytetään kuten suklaa...