Reseptit / Tumma-suklaa-peilikiille
reseptit
Tumma suklaa peilikiille - Mirror glaze
Tämä niin sanottu mirror glaze on vielä aika uusi tuttavuus Suomessa. Kiille on viimeistelee kakkusi ja sopii myös hyvin kakkujen reunoille. Peilikirkas suklaakiille on sekä todella kaunis että herkullinen. Jos kuitenkin haluaa tehdä erivärisiä kuorrutteita, kannattaa käyttää valkosuklaata
Gluteeniton
Laktoositon
Valmistusaineet
- 425 g Suklaanappi tumma Belgoladea
- 1000 g hyytelöimisaine Miroir Neutrea
- 500 g Tärkkelysiirappia
- 300 g Maitoa laktoositon
- 30 g Liivatelehtiä
Valmistusohje
- Lämmitä maito ja glukoosi, kaada suklaan päälle.
- Lisää liotettu ja sulatettu liivate sekä hyytelöimisaine Miroir huoneenlämpöisenä.
- Emulsioi sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
- Anna tasaantua vuorokausi ennen kuorruttamista.
- Käyttölämpötila 27-35°C