Reseptit / Suklaa-mousse

Valmistusaineet

  • 500 g Suklaanappi Tumma Belgoladea
  • 1000 g Kasvisrasvasekoite Festipackia
  • 50 g Hyydykejauhe Bavaroi Neutrea
  • 300 g Maitoa laktoositon

Valmistusohje

  1. Kiehauta maito.
  2. Lisää suklaa maidon joukkoon ja sekoita
  3. Lisää bavarois jauhe noin 50 °C:seen massaan ja emulsoi sauvasekoittimella.
  4. Vaahdota viilennetty Festipak kevyesti ja nostele suklaamassaan.

Reseptin tuotteet

Hyydykejauhe Bavarois Neutra 1,25 kg
Neutraalinmakuisen hyydykejauheen voit helposti maustaa haluamallasi maulla. Mousse ja bavarois sekoituksemme avulla voit luoda...

Saatat olla kiinnostunut näistä