Reseptit / Suklaa-mousse

Valmistusaineet

  • 500 g Suklaanappi Tumma Belgoladea
  • 1000 g Kasvisrasvasekoite Festipackia
  • 50 g Hyydykejauhe Bavaroi Neutrea
  • 300 g Maitoa laktoositon

Valmistusohje

  1. Kiehauta maito.
  2. Lisää suklaa maidon joukkoon ja sekoita
  3. Lisää bavarois jauhe noin 50 °C:seen massaan ja emulsoi sauvasekoittimella.
  4. Vaahdota viilennetty Festipak kevyesti ja nostele suklaamassaan.

Reseptin tuotteet

Suklaanappi tumma Belcolade 5 kg
Tasapainoinen tumma suklaa, jonka maussa on sopivaa kitkeryyttä ja tuoreita, hedelmäisiä aromeja. Kaakaopitoisuus min. 55,7 %. ...
Hyydykejauhe Bavarois Neutra 1,25 kg
Neutraalinmakuisen hyydykejauheen voit helposti maustaa haluamallasi maulla. Mousse ja bavarois sekoituksemme avulla voit luoda...
Kasvirasvasekoite Festipak 1L (Tilauserä 12L)
Tuote toimitetaan 12kpl:n erissä. Festipak on maustamaton kasvisrasvasekoite. Luo upeita jälkiruokia, joissa on vähemmän sokeri...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Suklaakuppi Pisa 35 x 49 mm 168 kpl
Poistuva tuote. Valikoimamme uudistuu!Suklaakuppi, jossa tumman suklaan maku ja tuoksu. Suklaakupin pohjan halkaisija 35 mm, yl...