Reseptit / Suklaa-mousse

Valmistusaineet

  • 500 g Suklaanappi Tumma Belgoladea
  • 1000 g Kasvisrasvasekoite Festipackia
  • 50 g Hyydykejauhe Bavaroi Neutrea
  • 300 g Maitoa laktoositon

Valmistusohje

  1. Kiehauta maito.
  2. Lisää suklaa maidon joukkoon ja sekoita
  3. Lisää bavarois jauhe noin 50 °C:seen massaan ja emulsoi sauvasekoittimella.
  4. Vaahdota viilennetty Festipak kevyesti ja nostele suklaamassaan.

Reseptin tuotteet

Suklaanappi tumma Belcolade 5 kg
Tasapainoinen tumma suklaa, jonka maussa on sopivaa kitkeryyttä ja tuoreita, hedelmäisiä aromeja. Kaakaopitoisuus min. 55,7 %. ...
Hyydykejauhe Bavarois Neutra 1,25 kg
Neutraalinmakuisen hyydykejauheen voit helposti maustaa haluamallasi maulla. Mousse ja bavarois sekoituksemme avulla voit luoda...
Kasvirasvasekoite Festipak 12 l
Festipak on maustamaton kasvisrasvasekoite. Luo upeita jälkiruokia, joissa on vähemmän sokeria, mutta ovat täynnä makua. Vaahdo...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Suklaakuppi Pisa 35 x 49 mm 168 kpl
Suklaakuppi, jossa tumman suklaan maku ja tuoksu. Suklaakupin pohjan halkaisija 35 mm, yläreunan halkaisija 49 mm, korkeus 25 -...
Suklaakuppi Turbans 20 x 70 mm 84 kpl
Koristeellinen tumma suklaakuppi, jossa tumman suklaan maku ja tuoksu. Kupin koko 70x50x20 mm.
Tuulihattu, pieni, 250 kpl, 43 mm
Valmis tuulihattu sopii sekä makean, että suolaisen täytteen seuraksi ja antaa rapean rakenteen tuotteellesi. Valmis tuulihattu...