Reseptit / Rustiikkinen-pitaleipa

Valmistusaineet

  • 1000 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 650 g Vettä (10-12°C)
  • 40 g O-tentic Origin
  • 15 g Suolaa
  • 300 g Soft 5 grain
  • 20 g Sapore Rigoletto

Valmistusohje

  1. Sekoitus 6 min hitaalla, 8 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 27 °C.
  3. Esikohotus 45 minuuttia.
  4. Jakaminen n. 100 g.
  5. Jaa kohonnut taikina ja pyörittele osat pulliksi. Vuoraa pelti leivinpapereilla ja ripottele niille jauhoja. Jauhot estävät leivän tarttumisen paperiin, jolloin ne pääsevät vapaasti paistumaan ontoiksi. Kauli taikinapallot noin 15 senttiä halkaisijaltaan oleviksi pyörylöiksi.
  6. Kohotus 30 min, 28 °C, 80 %.
  7. Paistolämpötila 220°C.
  8. Paistoaika 18-20 minuttia.

Reseptin tuotteet

O-Tentic Origin 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Soft 5 grains 5 Kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan juureen. Valitussa juuress...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...
Sapore Madre 15 kg
Sapore Madre "äiti" juuri pohjatuu italialaiseen juureen, joka on saatu Pohjois-Italiasta kotoisin olevalta äidiltä, ​​joka on ...
O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...