Reseptit / Pippuri-sampylat

Valmistusaineet

  • 1000 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 600 g Vettä (10-12°C)
  • 12 g Suolaa
  • 40 g O-tentic durum

Päällinen

  • 300 g Seesaminsiemeniä
  • 300g Unikonsiemeniä
  • 70 g Mustapippuria rouhittuna
  • 50 g Suolaa

Valmistusohje

  1. Sekoitus 4 min hitaalla, 4 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 26-28 °C.
  3. Esikohotus 30 min.
  4. Jakaminen 100 g.
  5. Leivo taikina tangoiksi ja ota siitä palasia joko sellaisenaan tai pyöritellen. Kostuta pintaa hieman vedellä ja kaanne ne pippuri-suola seokseen. Käännä pellille pippuri puoli ylöspäin.
  6. Kohotus +/- 70 min 32 °C, 80 %.
  7. Tee viilto sämpylän keskelle.
  8. Paistolämpötila 220°C.
  9. Paistoaika 22 minuttia.

Reseptin tuotteet

O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...

Saatat olla kiinnostunut näistä

O-Tentic Origin 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Sapore Rigoletto 25 Kg
Rigoletto on Italiasta kotoisin oleva vehnäjuuri. Nimensä juuri on saanut Italialaisen romanttisen oopperan mukaan. Tässä pääos...
Sapore Madre 15 kg
Sapore Madre "äiti" juuri pohjatuu italialaiseen juureen, joka on saatu Pohjois-Italiasta kotoisin olevalta äidiltä, ​​joka on ...