Reseptit / Pahkina-suklaa-bretzel

Valmistusaineet

  • 1000 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 60 g Vettä
  • 530 g Piimää (laktoositon)
  • 40 g O-tentic durumia
  • 16 g Suolaa
  • 15 g Vaahtera siirappia
  • 2 g Sapore Salome

Dippaus

  • 2000 g Vettä
  • 80 g Leivijauhetta

Valmistusohje

  1. Sekoitus 6 min hitaalla, 4 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 24 °C.
  3. Esikohotus 10 min.
  4. Jakaminen 80 g.
  5. välikohotus 15 min.
  6. Jaa taikina kahdeksaan osaan. Muotoile paloista 30-35 cm:n pötköt, jotka ovat päistään hieman kapeammat. Kieputa pötköt rinkeleiksi ja anna kohota leivinpaperin päällä.
  7. Kohotus 45-60 min, 28 °C, 80 %.
  8. Keitä vesi isossa kattilassa. Lisää ruokasooda ja sekoita. Pienennä lämpö keskilämmölle.
  9. Keitä rinkeleitä muutamassa erässä pikaisesti, noin 30 sekuntia. Nosta rinkelit reikäkauhalla kahdelle leivinpaperilla päällystetylle pellille. Kuivaa ylimääräinen vesi pelliltä pois.
  10. Voitele rinkelit kevyesti vatkatulla munalla. Ripottele päälle suolaa.
  11. Paistolämpötila 240°C -> laske 220 °C.
  12. Paisto aika 10-12 minuuttia.
  13. Kun jäähtynyt. Lämmitä Kaakaokuorrute hasselpähkinä 45-55 °C ja dippaa prezelit 38-42 °C:ssa täytteessä. Viimeistele raesokerilla.

Reseptin tuotteet

O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Kuorrutenappi tumma Coverlux 10 kg
Tumman suklaan makuinen kasvirasvapohjainen kuorrutenappi, jossa on erinomainen maku, rakenne ja kiilto. Käytetään kuten suklaa...