Reseptit / Leipurimestarin-taysjyvapatonki

Valmistusaineet

  • 1000 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 600 g Vettä (10-12°C)
  • 40 g O-tentic durumia
  • 15 g Suolaa
  • 300 g Soft 5 grain

Valmistusohje

  1. Sekoitus 6 min hitaalla, 8 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 27 °C.
  3. Esikohotus 15-30 min.
  4. Jakaminen 400 g.
  5. välikohotus 10-15 min.
  6. Jaa taikina. Muotoile käännellen ja rullaten patongin muotoon. Nostele uuni tai patonkipellille. Leivän ei tarvitse olla säännöllisen muotoinen.
  7. Kohotus 30-60 min, 28 °C, 80 %
  8. Viillä haluamasi koristelu ennen paistoa.
  9. Paistolämpötila 240°C 10min -> laske 220 °C.
  10. Paisto aika 25 minuttia.

Reseptin tuotteet

Soft 5 grains 5 Kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Valitussa ju...
O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...

Saatat olla kiinnostunut näistä

TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! O-Tentic Origin 1 Kg
(arvioitu saapumisaika vko 46) O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rak...
Sapore Traviata 25 Kg
Traviata on perinteinen Ranskalainen ruisjuuri. Juuren valmistamisessa rypäleet on liotettu veteen ja sitten sekoitettu jauhoih...
Soft grains sprouted rye 12 kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Valitussa ju...