Reseptit / Kurpitsaleipa

Valmistusaineet

  • 1000 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 40 g O-tentic Durumia tai 50 g Hiivaa
  • 300 g Kurpitsasosetta
  • 200 g Porkkanamehua
  • 400 g vettä (10-12°C)
  • 20 g Suolaa

Valmistusohje

  1. Sekoitus 10 min hitaalla, 5 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 27 °C.
  3. Esikohotus 60-90 min.
  4. Jakaminen 500 g.
  5. Välikohotus 10 min.
  6. Muotoile varovasti käännellen muotoon. Nostele uunipellille tai vuokaan. Leivän ei tarvitse olla säännöllisen muotoinen.
  7. Kohotus +/- 60 min 25-26 °C, 80 %.
  8. Viillä koristelu ja jauhota hieman ennen paistoa.
  9. Paistolämpötila 230°C ensimmäiset 15 min. Laske lämpötilaa 200°C.
  10. Paistoaika 35 minuttia.

Reseptin tuotteet

O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...

Saatat olla kiinnostunut näistä

O-Tentic Origin 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Sapore Traviata 25 Kg
Traviata on perinteinen Ranskalainen ruisjuuri. Juuren valmistamisessa rypäleet on liotettu veteen ja sitten sekoitettu jauhoih...