Reseptit / Kurpitsaleipa

Valmistusaineet

  • 1000 g Tutto Pugliese
  • 300 g Kurpitsasosetta
  • 200 g Porkkanamehua
  • 350 g vettä (10-12°C)

Valmistusohje

  1. Sekoitus 10 min hitaalla, 5 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 27 °C.
  3. Esikohotus 60-90 min.
  4. Jakaminen 500 g.
  5. Välikohotus 10 min.
  6. Muotoile varovasti käännellen muotoon. Nostele uunipellille tai vuokaan. Leivän ei tarvitse olla säännöllisen muotoinen.
  7. Kohotus +/- 60 min 25-26 °C, 80 %.
  8. Viillä koristelu ja jauhota hieman ennen paistoa.
  9. Paistolämpötila 230°C ensimmäiset 15 min. Laske lämpötilaa 200°C.
  10. Paistoaika 35 minuttia.

Reseptin tuotteet

Tutto Pugliese 10 kg
Tutto Pugliese on 100 % jauhoseos rustiikkisen ja huokoisen juurileivän valmistukseen. Lisäämällä vain vesi! Tutto Pugliese sis...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...
Kerneleipämix 25 kg
Kernemix on täydellinen leipäseos, jossa ruista, auringonkukansiemeniä, pellavansiemeniä ja hapanraskia. Kernemixillä voit help...
Farinex VA 70T E1442 Avebe Food 20 kg
Tapiokatärkkelys on luonnollisesti gluteenitonta. Tapiokatärkkelys tuo rapeaa rakennetta sekä sekä sitkoa gluteenittomiin leivo...