Reseptit / Premium-brioche-sampyla
reseptit
Premium Briossi sämpylä
Nämä herkulliset briossi sämpylät korostavat mukavasti miedolla makeudellaan hampurilaisen muita makuja. Lisäksi niiden jämäkämpi rakenne kestää raskaankin pihvin hyvin.
Laktoositon
Valmistusaineet
- 2000 g Manitoba vehnäjauhoja
- 600 g Vettä
- 400g Kananmunia
- 300 g Voita (laktoositon)
- 240 g Sokeria
- 100 g Q-tentic durumia
- 36 g Suolaa
- 40 g Maitojauhetta (laktoositon)
- 40 g Sapore Madre
- 40 g Soft'r tafta
Valmistusohje
- Sekoitus 6 min hitaalla, 4 min nopealla.
- Taikinan Lämpötila 22-24 °C.
- Esikohotus 5-10 min.
- Jakaminen 50-60 g.
- Vaivaa taikinasta ilmakuplat pois ja pyörittele sämpylöiksi. Nosta sämpylät leivinpaperin päälle uunipellille.
- Kohotus 100-140 min, 30-32 °C, 80 %
- Koristelu ennen paistoa Sivele kohonneet sämpylät kananmunalla ja koristele haluamillasi siemenillä.
- Paistolämpötila 230 °C
- Paisto aika 10 minuttia.