Reseptit / Premium-brioche-sampyla

Valmistusaineet

  • 2000 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 600 g Vettä
  • 400g Kananmunia
  • 300 g Voita (laktoositon)
  • 240 g Sokeria
  • 100 g Q-tentic durumia
  • 36 g Suolaa
  • 40 g Maitojauhetta (laktoositon)
  • 40 g Sapore Madre
  • 40 g Soft'r tafta

Valmistusohje

  1. Sekoitus 6 min hitaalla, 4 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 22-24 °C.
  3. Esikohotus 5-10 min.
  4. Jakaminen 50-60 g.
  5. Vaivaa taikinasta ilmakuplat pois ja pyörittele sämpylöiksi. Nosta sämpylät leivinpaperin päälle uunipellille.
  6. Kohotus 100-140 min, 30-32 °C, 80 %
  7. Koristelu ennen paistoa Sivele kohonneet sämpylät kananmunalla ja koristele haluamillasi siemenillä.
  8. Paistolämpötila 230 °C
  9. Paisto aika 10 minuttia.

Reseptin tuotteet

Sapore Madre 15 kg
Sapore Madre "äiti" makujuuri pohjatuu italialaiseen juureen, joka on saatu Pohjois-Italiasta kotoisin olevalta äidiltä, ​​joka...
O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Softr Tafta B:15440 20 kg
Tuoreleivontaan suunniteltu jauhemainen entsyymi paranne sekä ruoka- ja kahvileiville. Entsyymit vaikuttavat taikinassa rakente...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...
Sapore Rigoletto 25 Kg
Rigoletto vehnäjuuri on saanut nimensä Italialaisen romanttisen oopperan mukaan. Tässä pääosassa on paahdetun leivän maku sekä ...
Tutto Pugliese 10 kg
Tutto Pugliese on 100 % jauhoseos rustiikkisen ja huokoisen juurileivän valmistukseen. Lisäämällä vain vesi! Tutto Pugliese sis...