Reseptit / Pannettone
reseptit
Pannettone
Panettone on perinteinen italialainen joulukakku, jonka tuoksu on ihanan hedelmäinen.
Laktoositon
Valmistusaineet
- 50 g O-tentic Durum
- 1000 g Manitoba vehnäjauhoja
- 10 g Suolaa
- 50 g Maitojauhetta (laktoositon)
- 100g Sokeria
- 150 g Kananmunakeltuaisia
- 200 g Voita (laktoositon)
- 100 g Hunajaa
- 5,5 g Rommiaromi Jamaica
- 400 g Rusinoita
- 300 g Kandeerattuja hedelmiä
- ~ Applesiininkuori
- ~ Sitruunankuori
- 500 g Maito
Valmistusohje
- Sekoita kaikkia ainesosia (paitsi voi, hedelmät ja rusinat)) 8 minuuttia hitaalla nopeudella.
- Sekoita 4 minuuttia nopealla nopeudella ja lisää rusinat ja kandeeratut hedelmät.
- Taikinanlämpötila: 26 ° C - 28 ° C.
- Esikohotus: 30 minuuttia.
- Jakaminen: 350 g keskimäärin.
- Kohotus: 20 minuuttia.
- Kauli taikina ja aseta muottiin.
- Loppukohotus: 1 tunti ennen paistamista.
- Lämpötila: 150 ° C Paistoaika: 60 minuuttia.