Reseptit / Pannettone

Valmistusaineet

  • 50 g O-tentic Durum
  • 1000 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 10 g Suolaa
  • 50 g Maitojauhetta (laktoositon)
  • 100g Sokeria
  • 150 g Kananmunakeltuaisia
  • 200 g Voita (laktoositon)
  • 100 g Hunajaa
  • 5,5 g Rommiaromi Jamaica
  • 400 g Rusinoita
  • 300 g Kandeerattuja hedelmiä
  • ~ Applesiininkuori
  • ~ Sitruunankuori
  • 500 g Maito

Valmistusohje

  1. Sekoita kaikkia ainesosia (paitsi voi, hedelmät ja rusinat)) 8 minuuttia hitaalla nopeudella.
  2. Sekoita 4 minuuttia nopealla nopeudella ja lisää rusinat ja kandeeratut hedelmät.
  3. Taikinanlämpötila: 26 ° C - 28 ° C.
  4. Esikohotus: 30 minuuttia.
  5. Jakaminen: 350 g keskimäärin.
  6. Kohotus: 20 minuuttia.
  7. Kauli taikina ja aseta muottiin.
  8. Loppukohotus: 1 tunti ennen paistamista.
  9. Lämpötila: 150 ° C Paistoaika: 60 minuuttia.

Reseptin tuotteet

O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Rommiaromi Jamaica 1 kg
Roberts rommiaromi on ruskehtava aromiliuos, jonka muku on voimakkaan rommimainen. Rommiaromi on tarkoitettu täytteiden, kuorru...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...
Appelsiinikuorimuhennos 10 kg
Voimakkaan makuinen kypsennetty appelsiininkuori sokeriliemessä, jonka hedelmäpitoisuus on 40%. Appelsiininkuorimuhennos sopii ...
Sapore Madre 15 kg
Sapore Madre "äiti" juuri pohjatuu italialaiseen juureen, joka on saatu Pohjois-Italiasta kotoisin olevalta äidiltä, ​​joka on ...