Reseptit / Paahtoleipa-toast-bread
reseptit
Paahtoleipä Toast bread
Vaalea leipä ei ole mitään höttöä itsetehtynä. Meidän ohjeen mukaan huolellisesti vaivattu taikina kohoaa ihanaksi tuoksuvaksi leiväksi.
Maidoton
Munaton
Vegaaninen
Valmistusaineet
- 1000 g Manitoba vehnäjauhoja
- 525 g Vettä (10-12°C)
- 40 g Hiiva
- 15 g Suolaa
- 50 g Sokeria
- 70 g Rypsiöljyä
- 300 g Soft grains golden 6
- 30 g Sapore Rigoletto
Valmistusohje
- Sekoitus 4 min hitaalla, 6 min nopealla.
- Taikinan Lämpötila 27 °C.
- Esikohotus 10 minuuttia.
- Jakaminen n. 480 g.
- Muotoile taikina pitkäksi ja leikkaa taikina 4 osaan. Nostele taikinapalat vuokaan.
- Kohotus 60 min, 28 °C, 80 %.
- Viillä haluamasi koristelu ennen paistoa.
- Paistolämpötila 220 °C.
- Paistoaika 20-25 minuttia.