Reseptit / Paahtoleipa-toast-bread

Valmistusaineet

  • 1000 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 525 g Vettä (10-12°C)
  • 40 g Hiiva
  • 15 g Suolaa
  • 50 g Sokeria
  • 70 g Rypsiöljyä
  • 300 g Soft grains golden 6
  • 30 g Sapore Rigoletto

Valmistusohje

  1. Sekoitus 4 min hitaalla, 6 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 27 °C.
  3. Esikohotus 10 minuuttia.
  4. Jakaminen n. 480 g.
  5. Muotoile taikina pitkäksi ja leikkaa taikina 4 osaan. Nostele taikinapalat vuokaan.
  6. Kohotus 60 min, 28 °C, 80 %.
  7. Viillä haluamasi koristelu ennen paistoa.
  8. Paistolämpötila 220 °C.
  9. Paistoaika 20-25 minuttia.

Reseptin tuotteet

Soft grains golden 6 Cl 5 Kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty maultaan juuri niille sopivaan hapanjuureen. Val...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...

Saatat olla kiinnostunut näistä

O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Sapore Madre 15 kg
Sapore Madre "äiti" juuri pohjatuu italialaiseen juureen, joka on saatu Pohjois-Italiasta kotoisin olevalta äidiltä, ​​joka on ...
Tutto Pugliese 10 kg
Poistuva tuote 12/2024 PE. 11.1.2025 Tutto Pugliese on 100 % jauhoseos rustiikkisen ja huokoisen juurileivän valmistukseen. Lis...