Reseptit / Hapanjuuri-bagel

Valmistusaineet

  • 1000 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 500 g Vettä (10-12°C)
  • 40 g O-tentic durumia
  • 18 g Suolaa
  • 50 g Fariinisokeria
  • 15 g Sapore Salome
  • 20 g Rypsiöljyä

Valmistusohje

  1. Sekoitus 5 minuuttia.
  2. Taikinan Lämpötila 24-26 °C.
  3. Esikohotus 5 minuuttia.
  4. Jakaminen n. 100 g.
  5. Jaa taikina samankokoiseen palloon. Rullaa taikina kevyesti jauhotetuin käsin muodoltan pitkulaiseksi. Käännä taikina ympyrän muotoon ja purista päät yhteen. Nosta muotoillut bagelit leivinpaperin päälle.
  6. Kohotus 60 min, 28 °C, 80 %. (Optimaalisen lepoajan saavuttamiseksi täytä litran mittaa lämpimällä vedellä ja aseta 1 bagel. Jos se kelluu päälle, se on valmis.)
  7. Jäähdytysaika anna levätä 60 minuuttia 5 ° C: ssa ennen koristelua ja paistoa.
  8. Kostuta sumetepulolla bagelit ja koristele haluamillasi siemenillä.
  9. Paistolämpötila 260°C 2min -> laske 200 °C.
  10. Paistoaika 14-18 minuttia.

Reseptin tuotteet

O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Sapore Salome 10 kg Bib
Sapore Salome on nestmäinen ruisjuuri. Salomen makuprofiilissa yhdistyvät makeahko mallas, paahteisuus ja perinteisen juuren ha...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Sapore Madre 15 kg
Sapore Madre "äiti" makujuuri pohjatuu italialaiseen juureen, joka on saatu Pohjois-Italiasta kotoisin olevalta äidiltä, ​​joka...
Soft grains golden 6 Cl 5 Kg
Soft grains perhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Tämä yhdistää täy...
Softr Tafta B:15440 20 kg
Tuoreleivontaan suunniteltu jauhemainen entsyymi paranne sekä ruoka- ja kahvileiville. Entsyymit vaikuttavat taikinassa rakente...