Reseptit / Britakakku

Valmistusaineet

Pohja

  • 500 g Kakkupohjaseos laktoositon
  • 375 g Kananmunia
  • 50 g Maitoa

Marenki

  • 500 g Marenkijauhe Ovablancaa
  • 250 g vettä ~5 °C

Täyte

  • 600 g Kasvisrasvasekoite Chantypak
  • 500 g Mansikoita

Valmistusohje

  1. Mittaa kakkupohjaseos ja laita se yleiskoneeseen. Lisää vesi ja kananmuna kakkupohjaseokseen. Vatkaa voimakkaasti 10 minuuttia.
  2. Levitä taikina vajaan sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperilla vuoratulle pellille.
  3. Valmista marenki. Mittaa raaka-aineet puhtaaseen, rasvattomaan sekoitusastiaan. Sekoita hitaalla 2 min. ja voimakkaasti n. 5 minuttia tai niin kauan kunnes massa on haluamasi vahvuista.
  4. Annostele marenkivaahto nokareiksi pohjataikinan päälle ja levitä tasaiseksi.
  5. Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä. Leikkaa pohja keskeltä kahtia.
  6. Vatkaa viilennetty Chantypak vaahdoksi. Leikkaa mansikat siivuiksi. Osan voi jättää kokonaisiksi koristelua varten.
  7. Levitä puolet vaahdosta ja mansikoista pohjan päälle. Nosta päälle toinen pohja ja laita loput täyteainekset samaan tapaan kuin edellä.

Reseptin tuotteet

TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Kakkupohjaseos laktoositon 25 kg
ARVIOITU SAATAVUUSAIKA VKO 51 Kakkupohjaseoksemme takaa sinulle mielenrauhan leivos ja vetopohjien valmistuksessa.  Kermanvalk...
Marenkijauhe Ovablanca 4 x 1,25 kg
Täydellinen sekoitus jauhemuodossa marengin valmistamiseksi. Valmista aidon makuisia marenkeja vain lisäämällä vesi! Voit valmi...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Amerikan Muffinssimix 12,5 kg
Erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen seos takaa tasalaatuisen tuotteen yhä uudelleen. Lisäksi saat tuotteisiisi erinomaise...
Vaahdotettava valkoinen suklaa Cryst-O-Fil 5 kg
Käyttövalmis Cryst-O-Fil on ainutlaatuinen pehmeä valkosuklaa, jossa on vaahdotusta kestävä rakenne. Tasapainoinen valkosuklaan...