reseptit
Britakakku
Ihastuttavan kesäinen Britakakku
saa täytteekseen vaahdotettua vanilijaista kermaa ja tuoreita mansikoita. Britakakun kakkupohjalevyn päällä valmistetaan paistettava marenki, joka tekee kakkupohjasta rapean ja näyttävän. Tässä ohje, jonka avulla onnistut.
Valmistusaineet
Pohja
- 500 g Kakkupohjaseos laktoositon
- 375 g Kananmunia
- 50 g Maitoa
Marenki
- 500 g Marenkijauhe Ovablancaa
- 250 g vettä ~5 °C
Täyte
- 600 g Kasvisrasvasekoite Chantypak
- 500 g Mansikoita
Valmistusohje
- Mittaa kakkupohjaseos ja laita se yleiskoneeseen. Lisää vesi ja kananmuna kakkupohjaseokseen. Vatkaa voimakkaasti 10 minuuttia.
- Levitä taikina vajaan sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperilla vuoratulle pellille.
- Valmista marenki. Mittaa raaka-aineet puhtaaseen, rasvattomaan sekoitusastiaan.
Sekoita hitaalla 2 min. ja voimakkaasti n. 5 minuttia tai niin kauan kunnes massa on haluamasi vahvuista.
- Annostele marenkivaahto nokareiksi pohjataikinan päälle ja levitä tasaiseksi.
- Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä. Leikkaa pohja keskeltä kahtia.
- Vatkaa viilennetty Chantypak vaahdoksi. Leikkaa mansikat siivuiksi. Osan voi jättää kokonaisiksi koristelua varten.
- Levitä puolet vaahdosta ja mansikoista pohjan päälle. Nosta päälle toinen pohja ja laita loput täyteainekset samaan tapaan kuin edellä.
Kakkupohjaseos laktoositon 25 kg
Kakkupohjaseoksemme takaa sinulle mielenrauhan leivos ja vetopohjien valmistuksessa.
Kermanvalkoinen jauhemainen leivonnaisse...
Marenkijauhe Ovablanca 4 x 1,25 kg
Täydellinen sekoitus jauhemuodossa marengin valmistamiseksi. Valmista aidon makuisia marenkeja vain lisäämällä vesi! Voit valmi...
Amerikan Muffinssimix 12,5 kg
Erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen seos takaa tasalaatuisen tuotteen yhä uudelleen. Lisäksi saat tuotteisiisi erinomaise...
Vaahdotettava valkoinen suklaa Cryst-O-Fil 5 kg
Käyttövalmis Cryst-O-Fil on ainutlaatuinen pehmeä valkosuklaa, jossa on vaahdotusta kestävä rakenne. Tasapainoinen valkosuklaan...
Tuo tuotteellesi luonnollinen passionhedelmän maku ja väri. Makuaine on väriltään lempeän keltainen ja siinä on sileä siirappin...
Siirry diaesitykseen vasemmalla/oikealla nuolella tai pyyhkäise vasemmalle/oikealle, jos käytät mobiililaitetta