Reseptit / Brioche-pizza

Valmistusaineet

  • 2000 g Manitoba vehnäjauhoja

  • 600 g Vettä

  • 400g Kananmunia

  • 300 g Voita (laktoositon)

  • 240 g Sokeria

  • 100 g Q-tentic durumia

  • 36 g Suolaa

  • 40 g Maitojauhetta (laktoositon)

  • 40 g Sapore Madre

  • 40 g Soft'r tafta

  • 250 g Aprikoositäyte Roberts

  • ~ Juustokakkutäyte Cheesecake

  • ~ Kirsikoita

Valmistusohje

  1. Sekoitus 6 min hitaalla, 4 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 22-24 °C.
  3. Esikohotus yön yli 5°C.
  4. Levitä juustokakkutäytettä pyöreisiin muotteihin 5mm paksuisesti ja pakasta kiekot.
  5. Jakaminen 200 g.
  6. Kauli taikina pyöreäksi.
  7. Levitä aprikoositäyte ja lisää juustokakku kiekot.
  8. Paistolämpötila 260 °C
  9. Paistoaika 7 minuttia.
  10. Koristele kirsikoilla.

Reseptin tuotteet

O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Aprikoositäyte Roberts 12 kg
Roberts aprikoositäyte on täyteläinen, jossa tuoreen aprikoosin maku. Ulkonäöltään sileä ja väriltään ruskehtavan keltainen. Hy...
Juustokakkutäyte Cheesecake 5 kg
Perinteisen New Yorkin reseptin innoittamana valmistettu juustokakkutäyte, joka sisältää 30% kermajuustoa mikä varmistaa, että ...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...
Sapore Madre 15 kg
Sapore Madre "äiti" juuri pohjatuu italialaiseen juureen, joka on saatu Pohjois-Italiasta kotoisin olevalta äidiltä, ​​joka on ...
Soft'r Tafta 25 kg
Tuoreleivontaan suunniteltu jauhemainen entsyymi paranne sekä ruoka- ja kahvileiville. Entsyymit vaikuttavat taikinassa rakente...