Reseptit / Brioche-pizza
reseptit
Brioche Pizza
Makea ja maukas pizza jaettavaksi? Tällä reseptillä tulee pehmeä ja sileä brioche pohja. Tuoreilla hedelmillä, hedelmäisellä täytteellä ja pienillä juustokakku kiekoilla koristeltu brioche-pizza on uusi iltapäivän välipala, joka on täydellinen jakaa perheen tai ystävien kanssa. Se on myös helppo mukauttaa omiin mieltymyksiisi.
Valmistusaineet
-
2000 g Manitoba vehnäjauhoja
-
600 g Vettä
-
400g Kananmunia
-
300 g Voita (laktoositon)
-
240 g Sokeria
-
100 g Q-tentic durumia
-
36 g Suolaa
-
40 g Maitojauhetta (laktoositon)
-
40 g Sapore Madre
-
40 g Soft'r tafta
-
250 g Aprikoositäyte Roberts
-
~ Juustokakkutäyte Cheesecake
-
~ Kirsikoita
Valmistusohje
- Sekoitus 6 min hitaalla, 4 min nopealla.
- Taikinan Lämpötila 22-24 °C.
- Esikohotus yön yli 5°C.
- Levitä juustokakkutäytettä pyöreisiin muotteihin 5mm paksuisesti ja pakasta kiekot.
- Jakaminen 200 g.
- Kauli taikina pyöreäksi.
- Levitä aprikoositäyte ja lisää juustokakku kiekot.
- Paistolämpötila 260 °C
- Paistoaika 7 minuttia.
- Koristele kirsikoilla.